11.10.1700 Dolní Újezd
ženich syn Václava Votavovi Koni?? z bej?? dcera po nebožtíkovi Pavlovi Královi otmej??
družka Bartoloměj Kalibán dorž?, Kateřina Venclova po nebožtíkovi Mariána Brýdla za ???
http://www.imagehosting.cz/?v=1700odxpx.jpg
Děkuji
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Kašpar píše:11. 7bris
Zenich Waczlaw Syn Jana Ssutnara ( ?Ssatnara?) z Dolbiho Augezda Neviesta Alzbieta dczera po Nebosstikovi Pawlovj Kralowj odtud?e?ž
družba Bartolomieg Kalyban, družicza Kateřžina Sstanczlowa Stara Swadbi ( Starosvat) Maryganna Bezdekowa Za Przitele Mateg Wa?..?ouß
stanley4 píše:Ssatnara?
Wawrouß?
Kaliban132 píše:Kašpar píše:11. 7bris
Zenich Waczlaw Syn Jana Ssutnara ( ?Ssatnara?) z Dolbiho Augezda Neviesta Alzbieta dczera po Nebosstikovi Pawlovj Kralowj odtud?e?ž
družba Bartolomieg Kalyban, družicza Kateřžina Sstanczlowa Stara Swadbi ( Starosvat) Maryganna Bezdekowa Za Przitele Mateg Wa?..?ouß
Děkuji a ještě otázka. Jak si mám vysvětlit /Starosvátost/ s této souvislosti a /Przitele/ asi znamená přítele, což je pro mne novinka, protože jsem si myslel, že církev tento svazek řekněme nepodporovala?
Kaliban132 píše:stanley4 píše:Ssatnara?
Wawrouß?
to jako velké B na konci jména WawrouB, není to německé /S/? Wawrous- š ano, je to tzv. ostré s, někdy psané ss
Děkuji a jak to vidíte Vy s tím přítelem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků