Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Dokturek píše:prosím o pomoc s přečtením zápisu svatby Matěje? Klodnera z Hartmanic, snad 22.11.1728. Hlavně jména všech zúčastněných a kdo byl či nebyl vdovec/vdova. Děkuji mnohokrát za každou pomoc
Dokturek píše:a ještě bych poprosil pak o jméno jeho dítěte, jsem ve čtení docela začátečník a jediné co mě napadá je Alžběta
Dokturek píše:a ještě jeden zápis svatby, tady bohuzel nejsem schopen s urcitosti ani precist jmena odavanych. Ctu tam Jan Klodner, nevim ale zda je to zenich ci jeho otec. Nevesta bude asi Magdalena.
Dokturek píše:jen by mne ještě zajímalo na prvním obrázku za V. Cathar. xxxxxx dlouhé slovo ještě před jmény svědků nevím co značí, je to jméno?
Dokturek píše:na posledním obrázku kdo je ženich?
CHORINUSS píše:Vogt. Nebos. Jana Klodnera
CHORINUSS píše:Asi při hodně velké fantasii Hrnczirzowa.To H to asi bude, ale příště by to chtělo alespoň celou stránku na porovnání při takovémhle originálním písmu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků