Narození 1883 Vícenice vyřešeno

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Narození 1883 Vícenice vyřešeno

Příspěvekod sterbik » sob bře 29, 2014 11:25

Dobré dopoledne,
prosím o přečtení údajů o rodičích narození Kristiny Chytkové
http://actapublica.eu/matriky/brno/proh ... ?strana=90 poslední na levé straně.

Pořádně se mi daří přečíst jen jména a vesnice, ale připadá mi, že jich je tam nějak moc. Myslel jsem, že otec je Josef Chytka, syn Josefa Chytky z Kozlan, ale tam jsem našel jen narození Josefa, syna Johana a narození Josefa, nemanž. syna Josefy Chytkové. Tak nevím, jestli to nečtu špatně.
Také Františku Dohnalovou v Heřmanicích zatím nemůžu najít, tak budu rád, když mi někdo zkontroluje, zda narození Kristiny čtu správně.
Bohužel vícenické matriky končí právě v tomto roce, takže další děti (pravděpodobně sourozence včetně moji prababičky zmíněné v indexu) není možné na internetu dohledat, stejně tak jako zemřelé, kteří končí už v roce 1863.

Předem děkuji
Naposledy upravil sterbik dne sob bře 29, 2014 14:06, celkově upraveno 1
sterbik

Oblast pátrání: Městecko (Střihov, Žehuň, Dlouhopolsko, Sloveč, Choťovice, Vinice), Ohaře, Vinec u MB, Katusice, Náměšť nad Oslavou a okolí (Jedov, Častotice, Ocmanice, Zahrádka), Heřmanice, Rouchovany, Horní Heřmanice, Budišov, Vémyslice, okolí Semil a Jilemnice

Re: Narození 1883 Vícenice

Příspěvekod Slim » sob bře 29, 2014 11:34

dítě: Kristýna

otec: Josef Chytka tesař z Vícenice syn Josefa Chytky tesaře z Kozlan a jeho manželky Františky rozené Chytkové
matka: Františka dcera Josefa Dohnala nádeníka z Heřmanic a jeho manželky Františky rozené
Slim

Oblast pátrání: Kunčice nad Ostravicí (Velké Kunčice, Ostrava-Kunčice)
Hrabová (Velká Hrabová, Ostrava-Hrabová)

Re: Narození 1883 Vícenice

Příspěvekod sterbik » sob bře 29, 2014 14:06

Díky moc, budu pátrat dál a uvidím, třeba konečně najdu aspoň jednoho z těchto mých předků
sterbik

Oblast pátrání: Městecko (Střihov, Žehuň, Dlouhopolsko, Sloveč, Choťovice, Vinice), Ohaře, Vinec u MB, Katusice, Náměšť nad Oslavou a okolí (Jedov, Častotice, Ocmanice, Zahrádka), Heřmanice, Rouchovany, Horní Heřmanice, Budišov, Vémyslice, okolí Semil a Jilemnice

Re: Narození 1883 Vícenice vyřešeno

Příspěvekod luko » sob bře 29, 2014 18:55

Jen pro zajímavost: obec Heřmanice padla za oběť výstavbě JE Dukovany spolu s obcemi Skryje a Lipňany.
Ty LuKo
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
luko

Oblast pátrání: Oslavany,Ivančice,Rosice,Křižanov,Vysoké Popovice,Čučice,Mohelno,Troubsko,Dolní Kounice,Neslovice,Budišov,Tasov,Velké Meziříčí,Netín
Bystřice n. Pernštejnem, Boskovice, Olešnice, Štěpánov n. Svratkou, Kunštát, Sulkovec, Prosetín, Doubravník, Nedvědice, Sebranice, Strážek, Zábrdovice, Svratka, Dolní Loučky, Lysice, Kuřim

Zpět na VYŘEŠENO