Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Šušara píše:Hledám svého pradědečka Vaníčka Antonína - prosím o zprávy, v kterých obcích bych mohla toto příjmení najít. Jedná se o rok 1876. Díky Helena
Zora píše:Naprosto netuším, zda by to mohlo být z Moravy, u nás - Ivančice - je rod Vaniček, jen zkusmo jsem koukla do čitelného indexu - rok 1893 .
Zbytek je na Vás, já bych Vás svým čtením jen mátla. Z
http://actapublica.eu/matriky/brno/proh ... ?strana=19
Zora
Pichnat4 píše:Šušara píše:Hledám svého pradědečka Vaníčka Antonína - prosím o zprávy, v kterých obcích bych mohla toto příjmení najít. Jedná se o rok 1876. Díky Helena
Dobrý den,
a když půjdete po všech zápisech v matričních knihách, tak se mi nechce věřit, že by tam nebylo místo narození pradědečka.
Šušara píše:Pichnat4 píše:Šušara píše:Hledám svého pradědečka Vaníčka Antonína - prosím o zprávy, v kterých obcích bych mohla toto příjmení najít. Jedná se o rok 1876. Díky Helena
Dobrý den,
a když půjdete po všech zápisech v matričních knihách, tak se mi nechce věřit, že by tam nebylo místo narození pradědečka.
Určitě někde bude, ale kde? Prababička byla z Ledečka a spolu s pradědečkem se odstěhovali do Prahy. Všechny možné matriky z okolí Prahy, ba i jinde, mám prolezlé a nic a nic a nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků