VYŘEŠENO, DĚKUJI čítání obyvatel

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Re: VYŘEŠENO, DĚKUJI čítání obyvatel

Příspěvekod Zora » úte lis 26, 2013 16:52

Na křestním listě by měl být uveden odkaz na matriční knihu a číslo listu. Podle toho by se snad dal zjistit originál zápis v matrice.

Když se dívám znovu na ty zápisy, zdá se mně, že u příjmení ta dvě LL jsou psána každé jinak že by LT?, u "Karoliny" vidím spíše tvar T a nesedí mně počty "hrbů" za prvním (velkým) písmenem k dalšímu písmenu s vysokou smyčkou. Nejsem čtečka, spíš naopak, ale logiku mně jméno Karolina do toho nevnáší.
Z.
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Re: VYŘEŠENO, DĚKUJI čítání obyvatel

Příspěvekod kokosovakulicka » úte lis 26, 2013 20:22

Milá Florentina to má už spočítané a chystám na ni jednoduchý web, na kterém budou základní poznatky, aspoň vás všechny nebudu muset prudit stále dokola se opakujícími se informacemi a bude jasné, kde mám mezeru nebo chybu v bádání :)

originální zápis mám pro Marii Stefanii, ale u její Matky, mé drahé Florentiny, zde není žádný odkaz na místo, datum narození nebo matriku se zápisem.
kokosovakulicka

Předchozí

Zpět na VYŘEŠENO