narození 1.2.1734, Víska (Nepomucko), VYŘEŠENO, DĚKUJI

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

narození 1.2.1734, Víska (Nepomucko), VYŘEŠENO, DĚKUJI

Příspěvekod jirkabart » sob říj 26, 2013 22:43

Mohu poprosit o dozluštění informací v zápisu, hlavně mi jde o jméno držící na rukách (levans) - je to první svobodná osoba, vyskytující se v matričních záznamech mých předků :-)

http://actapublica.eu/matriky/plzen/prohlizec/10290/?strana=33 - poslední záznam vpravo

Z Vísky
Dne 1. febru(ari)s narodilo se dítě a dne 2. téhož křtěno jest ode mě Jiřího W. Nebuschky faráře z Vrčeně Dorota dcera Vojtěch Hořejšího matky Kateřiny. Lev(ans): Paní Dorota ................ .................... Čížkovská *, tes(tes) 1: Kateřina ............... z Vísky, 2: Vít .......... z Kladrubec oba poddaný panství

* svobodna
Naposledy upravil jirkabart dne pon říj 28, 2013 19:00, celkově upraveno 1
Pátrám především na jižním plzeňsku, klatovsku a královehradecku.
jirkabart

Oblast pátrání: plzeňský kraj: přešticko, švihovsko, žinkovsko, nepomucko
královéhradecký kraj: severně od Nechanic

Re: narození 1.2.1734, Víska (Nepomucko), čeština

Příspěvekod karels » sob říj 26, 2013 22:56

pokus o doplnění:
jirkabart píše:Z Vísky
Dne 1. febru(ari)s narodilo se dítě a dne 2. téhož křtěno jest ode mě Jiřího W. Nebuschky faráře z Vrčeně Dorota dcera Vojtěch Hořejšího matky Kateřiny. Lev(ans): Paní Dorota Šperlinková šenkýřka Čížkovská *, tes(tes) 1: Kateřina Biřenčova? z Vísky, 2: Vít Sloup z Kladrubec oba poddaný panství
šlisylburské (Schlüsselburg - Lnáře)
* svobodna
karels

Oblast pátrání: H.Brod, Klatovy, Kroměříž, Náchod, Ostr. Nová Ves, Prostějov, Přerov, Telč, Třebíč, Úpice, Miroslav, Ořechov

Zpět na VYŘEŠENO