Příjmení nevěsty-vyřešeno

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Příjmení nevěsty-vyřešeno

Příspěvekod pasou » čtv kvě 02, 2013 16:04

Dobrý den,
potřeboval bych pomoc s příjmením nevěsty, jestli se jmenovala Lidmila Veliková nebo Bělíková a nebo ještě jinak?
Předem díky P.S. :oops:
4 zápis
http://amp.bach.cz/pragapublica/pages/z ... 5673%29%29
Naposledy upravil pasou dne čtv kvě 02, 2013 21:02, celkově upraveno 1
pasou

Oblast pátrání: V podstatě celé střední Čechy, Praha Východ, západní část Hradeckého kraje - nejvíce: Nymbursko (farnost Kostomlaty nad Labem), Toušeň a okolí, Městec Králové a okolí, NovoBydžovsko, Horní Počernice a okolí, Kutnohorsko, Jičínsko (jižní část).

Re: Příjmení nevěsty

Příspěvekod Kašpar » čtv kvě 02, 2013 16:28

pasou píše:Dobrý den,
potřeboval bych pomoc s příjmením nevěsty, jestli se jmenovala Lidmila Veliková nebo Bělíková a nebo ještě jinak?
Předem díky P.S. :oops:
4 zápis
http://amp.bach.cz/pragapublica/pages/z ... 5673%29%29

Možná Weliková dto podaná
Kašpar

Re: Příjmení nevěsty

Příspěvekod pasou » čtv kvě 02, 2013 17:22

Já bych také tak viděl, ale plete mě, že u toho Josefa Císaře, učitele z HP, je to v zápisech u dětí narozených od r.1796 do roku 1800 zapsáno takto a u dětí narozených od r. 1802 je to čitelnější jako Bělíková. A v rodokmenu mám také u Josefa Císaře manželku Lidmilu, rozenou Bělikovou. Ale je možné, že jsem něco spletl.
P.S.
pasou

Oblast pátrání: V podstatě celé střední Čechy, Praha Východ, západní část Hradeckého kraje - nejvíce: Nymbursko (farnost Kostomlaty nad Labem), Toušeň a okolí, Městec Králové a okolí, NovoBydžovsko, Horní Počernice a okolí, Kutnohorsko, Jičínsko (jižní část).

Zpět na VYŘEŠENO