Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Bohuslava Zajícová píše:Díky za ohleduplnou odpověď Zaj
duros píše:
Netusil som, ze Vas moje upozornenie tak vezme. Povodne som ani nemienil na to reagovat, ale vidiac Vas dalsi prispevok mi to vazne nedalo.
Skuste si tu Vasu "ohladuplnost" premietnut k uzivatelom tohto fora. Kazdeho cas je dnes drahocenny a malokto tu vysedava na fore, aby cital kazdy jeden prispevok. Ja osobne (a som presvedceny, ze vacsina uzivatelov) klikne na subforum a ak vidim reakcie k temam, ktore ma nezaujimaju, alebo nemam k nim co povedat, oznacujem ich ako precitane bez dalsieho citania. Z podobneho dovodu boli zavedene aj pravidla v sekcii "Cteni starych materialu".
Vy ste po povodnom nazve "Hledam" upravili predmet na "Prijmeni v rodokmenech" - opat len oznacenie ako nazov subfora. Vo Vasom novom prispevku, ktory som spominal vyssie, ste uz aspon uviedli meno a priezvisko osoby, o ktoru mate zaujem. Ale opat bez blizsieho urcenia aspon nejakeho priblizneho data. Nikto netusi, ci hladate kamaratku, alebo praprastaru mamu.
Takymto sposobom sa nemozete divit, ze Vam nikto nepomoze. Nie ze by nechcel, alebo nebol ochotny, ale dolovat z Vas dalsie doplnujuce informacie je natahovanie casu a usilia.
Berte teda, prosim, tieto slova ako odporucanie do buducnosti a nie ako zlomyselne rypnutie si do Vas.
Bohuslava Zajícová píše:Pro Zrnka písku: i Vám díky za reakci, ale o Marii Plachetkové vím a tak jí nepotřebuji hledat. Pouze nevím, zda měla dceru, jak uvádím pro Durose, a tu právě hledám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník