V dvojím ohni jsem právě kdysi dávno četl (akorát jsem si nemohl vzpomenout na titul). Dostupné to bude přes meziknihovní výpůjčku, v Souborném katalogu vidím obě vydání v mnoha knihovnách, vč. digitalizátů:
https://aleph.nkp.cz/F/KVIERDMEQRDXJV9X ... format=999Ale myslím, že ta Černého práce přece jenom bude poskytovat ucelenější představu, v raných 70. letech by autorům "leccos neprošlo" a těch dalších bezmála 40 let bádání nutně znamená mnohem větší rozsah zpracovaných pramenů. (V tomto smyslu se ostatně vyjadřuje sám Černý v úvodu článku.)
Jinak možná by mohla být o exhumaci a pohřbu zmínka v obecní kronice, ale u obecních kronik jeden nikdy neví, co tam najde, a o konkrétních osobách toho většinou moc nebývá.
EDIT: ještě k V dvojím ohni - dokument je digitalizovaný, a po přihlášení se k němu lze dostat - v odkazu výše kliknout na "Digitalizovaný dokument", odkliknout souhlas, pak "Pro zobrazení dokumentu se přihlaste účtem své instituce", pak "Přihlásit knihovním účtem/eduID" (prostřední tlačítko), pak "Jiný účet", a tam si snad najdete svoji knihovnu a budete se moci přihlásit přes ni - mně se to povedlo přes Městskou knihovnu v Praze.
(přes jednotlivé stránky jsou sice zámečky, ale normálně se zobrazí)
(vděčíme tomu za to, že jsou knihovny uzavřené, a tak je takhle online dostupné ledacos...)
EDIT 2: aha, tak on ten odkaz na výsledky vyhledávání v souborném katalogu nefunguje, resp. vede na titulní stránku. Tedy: první vpravo nahoře - SKC, tam už to dohledáte - na dotaz "V dvojím ohni" mi to hodí pět výsledků, třetí je vydání v r. 1974, rozkliknout, a tam je ten seznam, ve fondech kterých knihoven se kniha nachází, a hned u prvního je i ten odkaz "Digitalizovaný dokument".