dnes jsem objevil matriky, první pokus, takže nepřečtu nic mimo číslic a Wohnischow (ani příjmení)
http://195.113.185.42:8083/014-00003.zip
Děkuji moc
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
vosinho píše:dnes jsem objevil matriky, první pokus, takže nepřečtu nic mimo číslic a Wohnischow (ani příjmení)
stanley4 píše:...a Anny rod. Gegek?
zrnka písku píše:Taky vítámstanley4 píše:...a Anny rod. Gegek?
nebude to Gežek ergo Ježek?
edit: až teď jsem koukla na kmotru, tam je to myslím ještě patrnější...
Martin819 píše:zrnka písku píše:Taky vítámstanley4 píše:...a Anny rod. Gegek?
nebude to Gežek ergo Ježek?
edit: až teď jsem koukla na kmotru, tam je to myslím ještě patrnější...
Souhlasím, taky mi to přijde spíše "ž"...
stanley4 píše:... Gürtlers?
vosinho píše:Vy jste úžasní !!!
Děkuji Vám všem. Včera, když jsem našel záznam, jsem pocítil beznaděj, že se nikdy nemůžu dostat dál, až pak jsem objevil toto fórum...
Příjmení - Bartoš, Ježek, Linhart jsou častá příjmení ve vesnici, Bosch neznám, ale asi také ano
jinak Alžběta je z taťkovy strany a mamka je roz. Linhartová a babička byla Ježková, čekají mě zajímavé propletence
prosím o radu - Alžběta si vzala Václava Rydla, a tím se pravděpodobně Rydlové usadili v Ohnišově (nenašel jsem ho tam mezi narozenými), ale matriku se sňatky z tohoto období jsem nenašel v seznamu digitalizovaných, nemáte zkušenost, kde může být uložená ? (fara, okresní archiv, VČ archiv Zámrsk)
Ještě jednou díky, jdu se učit rozpoznávat písmo a třeba taky někdy někomu pomůžu...
Vašek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků