Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
zrnka písku píše:jsi si Zorko úplně jistá, že máš správnou stránku?
Zora píše:3/4 Jänner (leden) 1832 - druhý zápis na pravé straně
Peter
Eybel (Eibel)
Schuhmachermeister - obuvnícky majster
věk 66 let.
příčina úmrtí Lungenbrand - pľúcna gangréna, zápal pľúc
zrnka písku píše:edit: tak už se povedlo domotat i mě... nevšimla jsem si Stanova zápisu
Zora píše:Moc děkuji všem a vysvětluji, já se vrtám v matrikách tak, že mám 2 brýle. Blbě vidím, pak se mně stane, že mám stranu zvětšenou a nevidím okraje a neorientuji se na stránce správně. Mrzí mě, že přidělávám práci ještě navíc. Berte to jako pokornou omluvu. Z
stanley4 píše:zrnka písku píše:edit: tak už se povedlo domotat i mě... nevšimla jsem si Stanova zápisu
sranda musí byť...
stanley4 píše:Zora píše:Moc děkuji všem a vysvětluji, já se vrtám v matrikách tak, že mám 2 brýle. Blbě vidím, pak se mně stane, že mám stranu zvětšenou a nevidím okraje a neorientuji se na stránce správně. Mrzí mě, že přidělávám práci ještě navíc. Berte to jako pokornou omluvu. Z
viem si to predstaviť... matriky dajú očiam zabrať...
zrnka písku píše:stanley4 píše:Zora píše:Moc děkuji všem a vysvětluji, já se vrtám v matrikách tak, že mám 2 brýle. Blbě vidím, pak se mně stane, že mám stranu zvětšenou a nevidím okraje a neorientuji se na stránce správně. Mrzí mě, že přidělávám práci ještě navíc. Berte to jako pokornou omluvu. Z
viem si to predstaviť... matriky dajú očiam zabrať...
... to taky vysvětluje, proč snad ani jeden z nás není nebrejlovec
Zora píše:Jako vždy - předek Josef se nenarodil, jeho otec se nenarodil, tak jsem jim našla s Vaší pomocí aspoň úmrtí dědečka. A to žili pořád ve stejné chalupě a všichni byli ševci..., kampak asi ty jejich manželky chodily rodit... Díky s omluvou. Z
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků