na čtvrtém zápisu odshora.
Zde výsek. Děkuji předem

Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
stanley4 píše:to posledné slovo s trochou fantázie možno ...unavy
zrnka písku píše:stanley4 píše:to posledné slovo s trochou fantázie možno ...unavy
fantazie máme dost, to by šlo
puntik píše:Následek padoucí únavy - nebyl to záchvat padoucnice?
zrnka písku píše:stanley4 píše:to posledné slovo s trochou fantázie možno ...unavy
puntik píše:Následek padoucí únavy - nebyl to záchvat padoucnice?
puntik píše:Třeba tím trpěl a jednou to nepřežil. Možná jde jen o špatné vyjádření. Padoucí únava přímo k padoucnici navádí.
Milan Wölfl píše:zrnka písku píše:stanley4 píše:to posledné slovo s trochou fantázie možno ...unavy
...fantazie mám opravdu dost, ale tentokrát asi byla využita na něco jiného...
...respektive tady určitě ne
stanley4 píše:Milan, máš pravdu, bude to nemocy, aj keď mi ten "háčik" vpredu nesedí... a keď už sme pri tej fantázii a nezmyselných "háčikoch" - čo takto - nehodou v padoucí nemoci
stanley4 píše:Milan, máš pravdu, bude to nemocy, aj keď mi ten "háčik" vpredu nesedí... a keď už sme pri tej fantázii a nezmyselných "háčikoch" - čo takto - nehodou v padoucí nemoci
zrnka písku píše:stanley4 píše:Milan, máš pravdu, bude to nemocy, aj keď mi ten "háčik" vpredu nesedí... a keď už sme pri tej fantázii a nezmyselných "háčikoch" - čo takto - nehodou v padoucí nemoci
Skvělé!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 6 návštevníků