Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Ivana píše:Matrika ještě není na internetu je dnes nafoceno v archivu a větší obrázek mi to nechtělo pustit,musela jsem to hodně zmenšit.
zrnka písku píše:Ivano to nebyla pohrůžka o trhání hlav (viz pravidla nahoře), to bylo mé ospravedlnění, že tam může být chyba, protože blbě vidím, ale pokud potvrzujete KH (odvozovala jsem od Zbraslavic jen), tak ten Oumonín potvrdím
zrnka písku píše:nedala jste odkaz na matriku, je to na mě malé a ani umístění matriky, ale něco snad...
1.listopadu 1828 narozena Anna, otec František Dušek, cihlář syn Františka Duška zámečníka z Braslavic č.7 a + Alžběty rozené Králové
matka Anna dcera Jana Charváta, familianta v "Womoníně" křesetického panství č. 34 a +Kateřiny rozené Martinkovy
stanley4 píše:tak teraz po doplnení obrázku drobná úprava:zrnka písku píše:nedala jste odkaz na matriku, je to na mě malé a ani umístění matriky, ale něco snad...
1.listopadu 1828 narozena Anna, otec František Dušek, cihlář syn Františka Duška zámečníka z Braslavic č.7 a + Alžběty rozené Králové
matka Anna dcera Jana Charváta, familianta v "Womoníně" křesetického panství č. 34 a +Kateřiny rozené Martinkovy
zrnka písku píše:stanley4 píše:tak teraz po doplnení obrázku drobná úprava:zrnka písku píše:nedala jste odkaz na matriku, je to na mě malé a ani umístění matriky, ale něco snad...
Souhlasím, to příjmení jsem sekla
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků