- Kód: Vybrat vše
Dobry den,
Jmenuji se Rafał Chalabala a bydlím ve Vroclavi (Polsko). Je mi 31. Jsem vnuk Vladislava Chalabali (datum narození 14.IX.1924) a Elzbety Bugdol. Nyní tvořím rodokmen v podobě stromu mé rodiny. Můj dědeček zemřel před několika lety a jediným zdrojem informací týkajících se mé rodiny je Internet.
Našel jsem ale jen příjmení rodičů mého dědečka a také místo jeho narození (Židenice). Hledám informace týkající se:
- eventuálního sourozenství Vladislava Chalabaly (pravděpodobně měl 3 bratry) a jejich potomků,
- Mikuláše Chalabali, potomcích, eventuálním sourozenství a jeho potomcích
- Anezce Szwic (Schwütz, Švic, možná něco jiného), jejich potomcích, eventuálním sourozenství a jeho potomcích
Podle tabulky (datum narozeni a smrti, svateb, smrti a místa pohřbu). Zajímá mne také odkud ta rodina pochází. Tyto informace mi pomohou najít rodinné kořeny. Velmi by mi pomohly adresa a kontakt s těmi lidmi, anebo kontakt na farnosti, úřady. Pokud máte nějaké fotky, byl bych strašně rád, kdybyste mi je mohli poslat, aby můj rodokmen vypadal zajímavěji. Pokud už ten rodokmen dodělám, zůstane umístěn na Internetu a Vám pošlu samozřejmě www adresu. Pokud někdo bude chtít se na to podívat, nebo doplnit informace, samozřejmě bude moci to udělat. Pokud víte, zda někdo takový rodokmen už udělal, byl bych moc rád, kdybyste mi poslali údaje této osoby, abych s ní mohl spolupracovat.
Pokud je to možné, prosím Vas abyste mi odpověděli na mou adresu: rrafaell@wp.pl
Pokud máme společné předky, prosím Vás moc o pomoc při sběru materiálu rodiny se týkajícího, pokud společné předky nemáme, tak prosím jen o informaci. Pokud znáte někoho jiného s příjmením Chalabala, tak mu, prosím Vas, tento dopis pošlete.
Každá informace, dokonce i ta negativní bude je pro mne důležitá.
Pozdrav
Rafał Chalabala
Could You please advise me where I could find some information about my family? I thought about archives in church or somewhere else? ... or is there any place Where I could look up for documents.
Muj czesky je velice spatny.