od Zora » pon úno 03, 2014 19:07
Dobrý večer, naprostá většina Vašich příspěvků je v sekci "hledá se". Věřte, že skoro každý z nás velice rád pomůže dle svých možností, ale je s podivem, že ani při X tém příspěvku nedokážete Vámi zjištěná data k hledané osobě prezentovat tak, aby nebylo třeba dalších dotazů.
Co se týče hospodských, bylo to velice často stěhovavé povolání, určitě by pomohlo napsat, zda víte, že se zdržoval na místě, nebo máte opačné indicie.
Nikdy jsme se také nedozvěděli, zda jste podle rad našich členů někoho našel, dohledal. Chápu, že jsou mezi námi i profesionální genealogové, nic proti nim, ale snad byste i Vy mohl občas pomoci těm dalším, kteří čekají na možné indicie - právě prezentací dobrého konce Vašeho hledání.
Mám v přímé linii většinu dohledánu až před r. 1700 i dál, ,ale že bych měla přes třicet nedohledatelných přímých příbuzných, se mně zdá opravdu velmi vysoké číslo.
Stejně jako většina ostatních se i já snažím - podle svých znalostí a vědomostí pomoci každému, kde je to možné. Zkuste se zapojit do fóra i aktivně, vše je o vzájemné pomoci a vstřícnosti.
Zora