My Heritage Návrat z premium na basic verzi

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

My Heritage Návrat z premium na basic verzi

Příspěvekod paajaa70 » sob led 25, 2014 6:36

Dobrý den,

chtěl bych se jen zeptat.Předplatil jsem si premium verzi na 1 rok a nyní mě My Heritage vyzvalo k zaplacení verze premium na další období.Když nezaplatím tak mi prý zablokují účet.Nemáte s tím někdo zkušenosti?Pochopil bych,že mi verzi premium degradují na verzi basic a až se rozhodnu verzi povýšit tak zaplatím.Spíš to vypadá,že když nezaplatím tak nebudu moci My heritage vůbec používat.Trochu to zavání vydíráním.
Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?

Děkuji za případné rady.

S pozdravem

Pavel Šnajdr
paajaa70

Re: My Heritage Návrat z premium na basic verzi

Příspěvekod ozana » sob led 25, 2014 11:03

Můžete používat jen lokální verzi v PC (aplikaci FamilyTreeBuilder), na Vaše stránky se přihlásíte, ale nikam se, kromě úhrady na další období, nedostanete.

Obrázek

jestli se nemůžete na úhradu složit s ostatními členy Vašich stránek, tak musíte založit nový web a zmigrovat na něj.
Ožana neznamená ženu, přestože to kdysi velmi dávno bylo ženské křestní jméno
ozana

Oblast pátrání: Slezsko, Petřvald okr.Karviná, Šenov

Příspěvekod PomněnkaPrvní » sob led 25, 2014 15:24

No to je mazec! To abych přidala a stihla celý rodokmen udělat do prosince. Pak si data přetáhla a měla hotovo. Jenže převod na basic verzi asi nepůjde, když ta je limitovaná nějakým počtem osob v rodokmenu ...
PomněnkaPrvní

Příspěvekod paajaa70 » ned led 26, 2014 6:10

FamilyTreeBuilder mám ve svém pc.Takže o data bych přijít neměl.Jen je otázka,když nainstaluji aktualizaci FamilyTreeBuilder,zda se nezablokuje i tento program.Nevím do jaké míry je to propojené.
Každopádně se mi přístup hochů z Izraele,kteří provozují MyHeritage nelíbí.Chápu,že si z toho udělali dobrý business a za všechno se v dnešní době platí.Čekal bych,ale spíš dotaz ve smyslu.Pokud chcete využívat nadále výhodu verze Premium musíte si připlatit jinak bude vaše verze snížena na úroveň Basic a některá data nebudou přístupná.
Napsali mi pouze,že má banka odmítla provedení transakce a že pokud do 7 dnů nedám přístup ke své kartě tak mé stránky vyprší a budou nedostupné.Nikdo se mi neptal jestli chci nebo nechci zaplatit.Prostě měli číslo mé karty a do banky zadali žádost o úhradu 75USD.Transakce neproběhla,protože během roku platnost platební karty vypršela.Nyní po mě chtějí číslo nové karty a pak si budou ročně strhávat poplatek aniž bych s tím souhlasil.
Zadal jsem dotaz na Support My Heritage,ale nikdo mi zatím neodpověděl a ani nepředpokládám,že by se tak v nejbližší době stalo i když jsem to napsal v angličtině.
No nevím jestli mám vůbec chuť něco platit.Začíná mi to připomínat komunikaci s bankou,tel.operátory nebo UPC.Hlavně plať a na nic se neptej.Stejně ti nikdo neodpoví :)

P.Š.
paajaa70

Příspěvekod ota » ned led 26, 2014 6:36

Vidím, že jsem byla prozíravá, když jsem si ještě udělala svou databazi v Brothers Keepers přímo v PC. Na My Her to teď dělám tak, že mám jeden základní rodokmen s přímými předky a potomky a tak se vejdu do limitu a k tomu si vytvářím další příbuzné rody rodokmeny se všemi sourozenci, což jsem zjistila, že jde. Je to teď i přehlednější, i když pracnější. Funkce - přidat rodokmen, kdo by třeba nevěděl. Chtěla jsem se zeptat zda jde zkopírovat třeba část rodokmenu, aby to nemusela pořád opisovat ? Nenašla jsem k tomu žádnou funkci. Chtěla jsem si zaplatit a tak příspět, když to využívám, ale když to tady čtu, tak se na to vykašlu. To pak je jak s tím převozníkem a veslem. Také jsem měla na ně dotaz a nikdo mi neodpověděl. :-)
Naposledy upravil ota dne ned led 26, 2014 8:36, celkově upraveno 1
Zdravím, Ota
ota

Oblast pátrání: Citoliby, Čechtice, Dolní Kralovice, Doksany,Dolní Orlice, Dubá, Hrubá Skála, Klatovy,Králíky, Louny, Lenešice, Lysá nad Labem, Louňovice, Lovosice, Pesvice, Postupice, Praha, Ředhošť, Semice, Třebíč, Turnov,

Příspěvekod Rozina » ned led 26, 2014 8:24

Já mám již od července přístup na mé stránky zablokované. Nezaplatila jsem Premium plus, což je pro mne již neúnosné. Jsem v důchodu a na 1 rok chtějí téměř 3 500 Kč. Předevčírem jsem se dívala na ceny a během snad půlhodiny volali z Izraele anglicky. Já jsem o tom nevěděla a manžel (umí velmi dobře anglicky) řekl, že je to omyl, neboť zkomolili moje jméno. Litovala jsem, že jsem u toho nebyla, neboť oni jsou někdy ochotni cenu snížit.
Co se týká komunikace s nimi, nemohla jsem si ztěžovat. Několikrát se mě stalo, že se mě zdvojila alba a tak jsem požádala o vymazání a do několika dní vyhověli. Dokonce jednou mě jedno album, které tam bylo dvakrát úplně vymazali a když jsem je na to upozornila, tak ho vrátili zpět a omluvili se. To jsem s nimi komunikovala německy.
Přístup na MyH. mám zablokovaný, ale na Family Tree Builder se mě shody ukazují.
Rozina

Příspěvekod lerak » ned led 26, 2014 8:55

Je velmi pravděpodobné, že by Vám dali slevu. Je třeba se s nimi domluvit. Jinak je dobré si udělat vždy Gedcom pro případ když jsou nějaké problémy.
lerak

Příspěvekod ozana » ned led 26, 2014 9:19

paajaa70 píše:FamilyTreeBuilder mám ve svém pc.Takže o data bych přijít neměl.Jen je otázka,když nainstaluji aktualizaci FamilyTreeBuilder,zda se nezablokuje i tento program.Nevím do jaké míry je to propojené.
....

Aplikace bude fungovat dál normálně. Horší by bylo, kdybyste měl strom jen na webu.
Ožana neznamená ženu, přestože to kdysi velmi dávno bylo ženské křestní jméno
ozana

Oblast pátrání: Slezsko, Petřvald okr.Karviná, Šenov

Příspěvekod Slim » ned led 26, 2014 9:56

Podle mne, pokud nemáte překročeny limity (250 osob, úložné místo), aplikace bude fungovat i nadále. Co se týče slevy, určitě se dá dostat, obzvlášť, pokud vám sami zavolají. Mě volali, že se mi rodokmen utěšeně rozrůstá a že by bylo fajn PremiumPlus (alespoň co jsem pochopil z toho, co sáhodlouze říkali, vzhledem k tomu, že anglicky pouze čtu, ale mluvená řeč je pro mne vcelku záhadou) a poslali mi emailem nabídku platnou 24 hodin. A tak mám na dva roky PremiumPlus za necelých 340Kč na rok. I když se domnívám, že mi to nechtěli dát až tak výhodně, ale ve formuláři se daly odfajfkovat pryč některé volby o které jsem až tak zájem neměl (pravidelné měsíční zálohy) a cena klesla. I když si nejsem jistý, jestli jsem měl předtím Basic nebo Premium.
Slim

Oblast pátrání: Kunčice nad Ostravicí (Velké Kunčice, Ostrava-Kunčice)
Hrabová (Velká Hrabová, Ostrava-Hrabová)

Příspěvekod paajaa70 » ned led 26, 2014 12:48

Díky všem za informace.Vypadá to,že počkám až mi kluci zavolají a pak budeme smlouvat o ceně a podmínkách.Ostatně tak jako je to dnes se vším.

Zdraví P.Š.
paajaa70

Zpět na Otázky a odpovědi