Do you live in Okres Prachatice? Can you help me?

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

Do you live in Okres Prachatice? Can you help me?

Příspěvekod kate.challis » pát lis 22, 2013 23:47

First - sorry that this is in English.

Second, sorry if this post is in the wrong category!

I have a genealogy client with the goal of finding the living descendants of their grandfather. I am located in Iowa, USA and do not have access to the records because they have not been transferred to the regional archives yet. If the laws are 100 years to wait to see birth records, 75 to see death and marriage records, these records should be available if you are on site.

I would like to hire somebody with easy access to the Registry office in Volary, as well as other relevant records to this search in and around okres Prachatice. We will probably discuss other search options that include using non governmental records, phone books, kdejsme.cz, etc.

If you can help me, please send me a message!

I appreciate it :)

Kate (Vasicek) Challis

http://czechoutyourancestors.blogspot.com

Za prvé - Omlouvám se, že to je v angličtině.

Za druhé, omlouvám se, jestli tento příspěvek je ve špatném kategorii!

Mám genealogický klienta s cílem najít žijící potomky jeho dědečka. Já jsem se nacházejí v Iowě, USA a nemají přístup k záznamům, protože ještě nebyly převedeny do regionálních archivů. Pokud zákony je 100 let čekat, záznamy narození, 75 vidět, smrt a manželství záznamy, by tyto záznamy k dispozici, pokud jste na místě.

Rád bych najmout někoho, kdo se snadným přístupem do kanceláře registru ve Volarech, stejně jako další relevantní záznamy k tomuto hledání v a kolem okres Prachatice. Budeme pravděpodobně diskutovat o další možnosti vyhledávání, které zahrnují použití nevládní záznamy, telefonní seznamy, kdejsme.cz, atd.

Pokud můžete, pomozte mi, prosím, pošlete mi zprávu!

Vážím si toho :)

Kate (Vašíček) Challis
kate.challis

Zpět na Otázky a odpovědi