Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
danuseko píše:Dobrý večer, nevím, zda dávám ty správné informace, ale Karel Materna byl můj bývalý kolega, bydlí sice v Teplicích, nicméně je to kousek od Duchcova. Předpokládám, že je zaměstnán jako IT na MěÜ v Bílině. Pokud to bude positivní údaj, dejtě vědět.
Milan Wölfl píše:Napadá mne jedna souvislost-netypické příjmení Nygrýn
Pan Nygrýn píše články (dokonce mám pocit, že i časopis) Jak na počítač a Počítač pro každého.
Nemusí to mít žádnou souvislost, ale příjmení je docela atypické, tudíž máte šanci, že můžete zapátrat i zde!
http://redaktori.blog.zive.cz/category/pavel-nygryn/
mastermisule píše:Milan Wölfl píše:Napadá mne jedna souvislost-netypické příjmení Nygrýn
Pan Nygrýn píše články (dokonce mám pocit, že i časopis) Jak na počítač a Počítač pro každého.
Nemusí to mít žádnou souvislost, ale příjmení je docela atypické, tudíž máte šanci, že můžete zapátrat i zde!
http://redaktori.blog.zive.cz/category/pavel-nygryn/
Dobrý večer.
Velice děkuji za upozornění, napsala jsem mu, tak uvidím, co odepíše. Dám vědět. Borecká
terminal píše:Dobrý den,
na jméno Nygrýn jsem dost často "natrefil" při hledání v matrikách Čejova (mám pocit že někdy z počátku 19.století) v Třeboňském archivu. Sice jsou ty Potěhy od Čejova něco cesty, ale sem tam jsem kolem Čejova našel, že ten nebo ta si vzal(a) někoho od "Hor Kutných" . Tak třeba s "vašimi" Nygrýny se tam potkáte... Hodně štěstí.
danuseko píše:Dobrý večer, nevím, zda dávám ty správné informace, ale Karel Materna byl můj bývalý kolega, bydlí sice v Teplicích, nicméně je to kousek od Duchcova. Předpokládám, že je zaměstnán jako IT na MěÜ v Bílině. Pokud to bude positivní údaj, dejtě vědět.
vladezda17 píše:Mám, ještě nedávno jsem byla taky Hladká. My jsme momentálně ve středních Čechách ale pocházíme z Brna a okolí... Našla jsem svého prapraprapradědečka Martina který se narodil 1795 v Blučině a jeho otec byl Jakub
Zpět na Příjmení v rodokmenech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků