ancestry.com

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

ancestry.com

Příspěvekod PJ » čtv lis 15, 2007 20:58

Prosím, nemá někdo z Vás jakoukoliv zkušenost se získáváním dokladů z webu http://ancestry.com, obzvláště se způsobem financování od nás?
Díky
Jedlička
PJ

Re: ancestry.com

Příspěvekod Rigel » čtv bře 14, 2013 21:23

Trošku oživím téma a chtěl bych se zeptat, zda máte zkušenost s registrací, na stránkách píšou že je na 14 dnů zdarma (ale přesto chtějí číslo kreditky), tak jestli někdo už nezkoušel, jestli je to k něčemu dobré :-). Konkrétně jsem na familysearch.org našel předka, který emigroval do Ameriky, všechny údaje jsou uvedeny, ale pokud bych chtěl vidět originální zápis, tak musím přes to ancestry.
Díky
Rigel

Příspěvekod wilye » pon bře 18, 2013 14:31

Rigel píše:Trošku oživím téma a chtěl bych se zeptat, zda máte zkušenost s registrací, na stránkách píšou že je na 14 dnů zdarma (ale přesto chtějí číslo kreditky), tak jestli někdo už nezkoušel, jestli je to k něčemu dobré :-).

Já jsem se na Ancestry registrovala už před nějakým pátkem, ale neměla jsem problém, že by po mě chtěli číslo kreditky (mimo to, lze na internetu dohledat speciální stránky, které generují náhodná čísla kreditek). Jedinou nevýhodu to má, že nemůžu kontaktovat ostatní. Pořád však mohu prolézat Message Board a zanechávat tam komentáře.

Rigel píše: Konkrétně jsem na familysearch.org našel předka, který emigroval do Ameriky, všechny údaje jsou uvedeny, ale pokud bych chtěl vidět originální zápis, tak musím přes to ancestry.
Díky

A údaje na Ellis Island (http://www.ellisisland.org/)by Vám nestačili? Tam se sice také musíte zaregistrovat, ale údaje o lodi i záznam z knihy lze stáhnout.
wilye

Příspěvekod lerak » pon bře 18, 2013 16:25

Tak já jsem se na ancestry.com zaregistroval a ukázal jsem jim číslo karty. Po několika hodinách jsem, ale zakázal platby kartou.(Asi stačí po získání přístupu-pak jsem se neodhlašoval.) Mohl jsem k k mnoha pramenům, ale ne ke všem(požadovalo to platbu). Dá Vám to například kontakt na rodokmeny kde máte společné předky. Asi po 15 dnech mne upozorňovali E-mailem abych zaplatil, což jsem neučinil. Přístup mi však fungoval asi měsíc a půl. Znovu mi to asi nepovolí bez placení. :)
lerak

Příspěvekod Rigel » úte bře 19, 2013 23:00

wilye píše:A údaje na Ellis Island (http://www.ellisisland.org/)by Vám nestačili? Tam se sice také musíte zaregistrovat, ale údaje o lodi i záznam z knihy lze stáhnout.

Tam jsem se registroval a našel jsem hodně zajímavých dat, ale tady to co jsem měl na mysli z toho familysearch, tak se nachází právě tam, to nesouvisí s přicestováním lodí ale s něčím jiným. Ono to zas tak nutné není, na stránkách FS je přepis těch údajů, šlo mi o to zda by stálo za to shlédnout i originál. Díky všem za info.
Rigel

Zpět na Otázky a odpovědi