Výtisky Berní ruly

Pokec o genealogii jen tak - prostě volně.

Výtisky Berní ruly

Příspěvekod Martinamil » pon bře 04, 2013 20:14

Tak jsem dnes úplně náhodou zjistila, že Národní archiv vyprodává nějaké zásoby a nakoupila si nějaké to čtení pro radost.

Berní rula svazek 2 - 78 kč,
Berní rula Podbrdsko - 60 Kč,
Berní rula Prácheňsko - 72 Kč,
Berní rula Kouřimsko, II. díl - 56 Kč
Berní rula Plzeňsko, II. díl - 150 Kč
Berní rula Plzeňsko, III. díl - 150 Kč

Stav - úplně nové, nečtené, ještě nemají ani pořádně rozřezané vrchní části listů.

Mají tam v podobných cenových relacích i Soupisy poddaných podle víry, ale oblasti si nepomatuji. Takže chcete-li doporučuji Badatelnu Národního archivu.

Případně, kdyby jste měl někdo zájem a měl to "trošku z ruky", tak za týden v úterý tam jedu znovu, mohu Vám koupit a poslat poštou. Když vidím, kam se ty ceny šplhají na Aukru,...

Zároveň jsem zjistila, že Podbrdsko mám tímto 2x, takže za cenu 60Kč ráda přenechám.

Tady jsem našla přímo jejich odkaz i s cenami http://www.nacr.cz/E-publ/edice.aspx
Martinamil

Re: Výtisky Berní ruly

Příspěvekod Jana Hucková » čtv čer 06, 2013 20:21

Dobrý den :-) náhodou? nepojedete tam i někdy v červnu?Potřebovala bych Berní rulu Prácheňska,nikde ji nemohu sehnat.S pozdravem Jana Hucková.
Jana Hucková

Příspěvekod Milan Wölfl » sob čer 08, 2013 0:38

Jana Hucková píše:Dobrý den :-) náhodou? nepojedete tam i někdy v červnu?Potřebovala bych Berní rulu Prácheňska,nikde ji nemohu sehnat.S pozdravem Jana Hucková.

Vítejte na foru, snad Vám trochu pomůže Berní rula č. 27 - je dostupná na jednom >nejmenovaném zdroji< ;)
Měření dostupností serverů:
:: SOA TŘEBOŇ :: ZA OPAVA :: SOA LITOMĚŘICE :: GENEALOGIE.TABY.CZ :: FAMILY SEARCH ::

(Kolegové, omluvte prosím moji dočasnou nepřítomnost zde, brzy se vrátím. V případě nutnosti e–mailem v kontaktu...)
Milan Wölfl

Oblast pátrání: Lišovsko, oblast hlubockého a třeboňského panství, jihočeské Sudety

Příspěvekod Jana Hucková » sob čer 08, 2013 7:40

Moc děkuji :-)
Jana Hucková

Zpět na Povídání volně na genealogické téma