1. československá samostatná tanková brigáda(VYŘEŠENO)

Tuto sekci jsem založil dle nápadu člena jtks. Zde můžete hledat a nabídnout pomoc při hledání v knihách, které máte doma nebo ke kterým máte přístup.

1. československá samostatná tanková brigáda(VYŘEŠENO)

Příspěvekod Martin Jílek » úte říj 30, 2012 19:21

Dobrý den,nemá někdo z Vás doma tuto knihu: Milan Kopecký - 1. československá samostatná tanková brigáda v SSSR (Tankisté československé zahraniční armády na Východní frontě 1943 - 1945)Potřebuji určité informace z této knihy!Popřípadě knihu přímo koupím.V knihkupectví už není k nalezení :-(
Přílohy
Kopecky.jpg
Kopecky.jpg (95.71 KiB) Zobrazeno 2956 krát
Naposledy upravil Martin Jílek dne sob úno 23, 2013 0:47, celkově upraveno 1
Martin Jílek

Oblast pátrání: Šumperk, Telč, Mrákotín, Studená a okolí

Re: 1. československá samostatná tanková brigáda v SSSR

Příspěvekod RitterQa » úte pro 11, 2012 19:07

Nevím odkud jste, ale kniha se dá půjčit v Ostravě na pobočce Daliborova. Pokud je to pro Vás daleko, byla by možnost, že bych si tu knihu půjčila já a potřebné informace Vám poslala.
PŘÍJMENÍ V MÉM RODOKMENU: Bazala, Bosáková, Fajkusová, Hromadová, Jašek, Kamenická, Modrovič, Toman (Tomanec), (aktualizováno 26.10.2015)
RitterQa

Oblast pátrání: Dolné Držkovce (SK), Hovězí, Ostrava, Piešťany (SK), Sokolovce (SK), Trnava (SK), Velký Báb (SK), Vsetín

Příspěvekod Milan Wölfl » úte pro 11, 2012 19:18

...knihovny nabízejí i přeposílání knih na pobočky Vám bližší - tzv. meziknihovní výpůjčka ;-)
Měření dostupností serverů:
:: SOA TŘEBOŇ :: ZA OPAVA :: SOA LITOMĚŘICE :: GENEALOGIE.TABY.CZ :: FAMILY SEARCH ::

(Kolegové, omluvte prosím moji dočasnou nepřítomnost zde, brzy se vrátím. V případě nutnosti e–mailem v kontaktu...)
Milan Wölfl

Oblast pátrání: Lišovsko, oblast hlubockého a třeboňského panství, jihočeské Sudety

Příspěvekod Zdenek » úte pro 11, 2012 21:12

Milan Wölfl píše:...knihovny nabízejí i přeposílání knih na pobočky Vám bližší - tzv. meziknihovní výpůjčka ;-)

To je pravda, ale asi vás s takovou žádostí s otevřenou náručí nepřivítají. Já jsem požadoval meziknihovní zápůjčku mezi Olomoucí a Brnem a nic z toho nebylo. :cry:
Zdenek

Příspěvekod zrnka písku » ned pro 16, 2012 9:54

Zdenek píše:
Milan Wölfl píše:...knihovny nabízejí i přeposílání knih na pobočky Vám bližší - tzv. meziknihovní výpůjčka ;-)

To je pravda, ale asi vás s takovou žádostí s otevřenou náručí nepřivítají. Já jsem požadoval meziknihovní zápůjčku mezi Olomoucí a Brnem a nic z toho nebylo. :cry:

Tak to bude jen o lidech bohužel :-(
Když jsem sháněla tuto knihu viewtopic.php?f=19&t=5455&p=24662&hilit=%C5%A1lechtick%C3%A1+s%C3%ADdla#p24662 stačilo nakonec jen se zmínit v naší maloměstské knihovně a za pár dní přišla někde z čech - stálo mě to jen cca 40 kaček za poštovné a musela jsem ji do 3 týdnu vrátit bez možnosti prodloužení, ale ročníková práce byla na světě :-)
zrnka písku

Příspěvekod Martin Jílek » úte pro 18, 2012 18:38

Dobrý večer.U nás jí v knihovně bohužel nemají!Zkusím se poptat na tu "meziknihovní výpůjčku".
Děkuji za radu a přeji hezký večer.
Naposledy upravil Martin Jílek dne sob kvě 04, 2013 22:23, celkově upraveno 1
Martin Jílek

Příspěvekod Oaker » čtv úno 14, 2013 19:57

Martin Jílek píše:Dobrý večer.U nás (Kroměříž) jí v knihovně bohužel nemají!Zkusím se poptat na tu "meziknihovní výpůjčku".
Děkuji za radu a přeji hezký večer.

Pokud požadavek stále trvá, tak ji někde doma určitě mám = napište mi SZ, co by Vás přesně zajímalo.
Oaker

Příspěvekod Martin Jílek » čtv úno 14, 2013 20:10

Díky :-D Píšu SZ.
Martin Jílek

Zpět na Knihovna