okres Havlíčkův Brod - Zadinovi

Místo pro ty, kteří hledají konkrétní osobu nebo jen příjmení.
Pravidla fóra
Prosíme o dodržování následujících pravidel:

1. do sekce Příjmení v rodokmenech patří seznam příjmení, která se vyskytují ve vašem rodokmenu a hledáte "spřízněnou duši", která je má v rodokmenu také.
Např:
V rodokmenu mám:
Novák (Opava)
Novotný (Novojičínsko)
Nový (Ostrava a okolí)

2. do sekce Hledá se patří váš dotaz ohledně pátrání po konkrétním člověku nebo všeobecně o příjmení, které se vám nedaří najít a doufáte, že někdo jiný bude vědět.
Např:
Hledám Františku Novákovou narozenou v Praze 1854
nebo
Hledám Novotných a Nových z okolí Písku

3. sekce Původ příjmení, příjmení podobná se zabývá jazykovým, a nikoli místním, původem příjmení.

Díky za pochopení, ulehčíte tím hledání sobě i ostatním
(Při opakovaném vložení příspěvku do nesprávné sekce může být váš příspěvek smazán.)

Děkuji tímto: zrnkapísku

okres Havlíčkův Brod - Zadinovi

Příspěvekod zamaruzamaru » sob úno 02, 2013 22:58

Dobrý den,
Obracím se na Vás s prosbou a radu při hledání manželových rodinných předků.

Manželův pra,pra dědeček Jan Zadina pocházel z Veselého Žďáru čp.32 a byl sedlák a jeho manželka Alžběta Zadinová rozená Zadinová pocházela z Radostína čp.8

Měli syna Josefa Zadinu ( * 2.3.1861 + 20.7. 1949) zemřel v 88 letech v Poděbradech

Obracím se na Vás s prosbou o nějaké informace o této rodině i jejich příbuzných pocházející z Veselého  Žďáru nebo z Radostína
můj mail: zamaruzamaru@seznam.cz
děkuji Marie
zamaruzamaru

Re: okres Havlíčkův Brod - Zadinovi

Příspěvekod sanmarco » čtv úno 07, 2013 22:19

Dobrý den. Co přesně hledáte? Né, že bych tuto rodinu znal, ale nerozumím spíše otázce :-)

Hledáte předky (což asi nebude problém, když znáte datum narození syna a bydliště rodičů), nebo informace o této rodině a jejich členem z dnešní doby? Chce to asi lépe specifikovat Váš dotaz, pak jistě dostanete nějakou odpověď.
sanmarco

Re: okres Havlíčkův Brod - Zadinovi

Příspěvekod TKempny » pát úno 08, 2013 1:31

mám pocit, že paní po nás porstě chce, abychom jí to všechno hezky našli. takto to tady ale nefunguje. bez práce nejsou koláče. jestli chcete aby byly koláče bez práce, je třeba někomu za koláče zaplatit. lidí, kteří dělají rodokmeny profesionálně tady je dost, např já :) ale i jiní.
TKempny

Zpět na Hledá se!