Prosím o kontrolu jména a příjmení otce nevěsty. Já čtu Joann (Jan) Radola.
Matrika oddání ze 14.11.1780 Suchý Důl 36 (Police nad Metují). Latina.
1755-1784 Police nad Metují NO sign. 130-5 fol. 96
Děkuji.
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
zaborvoj píše:Přečtěte si prosím pravidla fóra a upravte dle nich váš příspěvek (např. jak uvádět předmět, jak odkazovat na zápis/sken atd.). Pomůže to ostatním badatelům (a dříve vám nikdo na příspěvek neodpoví). Díky
kimes píše:Proč ten strohý formalismus pane kolego! Podle mého názoru uvedený dotaz obsahuje všechny údaje vyžadované pravidly fóra
Ano, při nedodržení pravidel to problém je. I když to vypadá, jako že jsou pravidla tak trochu nesmyslná a jejich vymáhání buzerace - a přiznávám, že stejný dojem jsem měl i já, když jsem před lety na fórum přišel - tak pokud se tady budete pohybovat delší dobu, přijdete na to, že to až takový nesmysl není. V této nejvytíženější části fóra to pomáhá udržovat pořádek a přehled. A bohužel, nemáme jinou možnost, jak dodržování pravidel = udržování pořádku zde na fóru vymáhat jinak, než neodpovídat tam, kde pravidla dodržena nejsou.geneo2017 píše:Bože, to je problém odpovědět na dotaz?
Zpět na Čtení starých materiálů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník