Index k matrice Řepníky 000-02235 N 1665-1704

Už jsme velké fórum, tak se podíváme na trochu vážnější věci. Někdo se vrhá na genealogii slavných politiků, literátů, vědců atd. Zde je to místo pro zveřejnění vašich projektů či výzvy na spolupráci.

Index k matrice Řepníky 000-02235 N 1665-1704

Příspěvekod granaj » stř srp 20, 2025 18:41

SOA Hradec Králové. Řepníky farnost sign. 2235 (poř.č. 9233), 000-02235 NOZ 1665-1704. Zpracováno mám narození (N) ve zjednodušené verzi (jméno a příjmení narozeného, rok, str. snímek). U 1/2 záznamů uvádím i obec a u cca 1/3 i jména rodičů, jsou tam také nějaké poznámky. Farnost je malá (4 obce), snadno se to dá pak dohledat. Cizí osoby a příjmení ojedinělá jsou zvýrazněny.
Osoby z dálky (2 blíže + 2 z větší dáli) jsem uvedl též zde na tomto webu v sekci "Cizí v matrice...".
Tato farnost trochu souvisí se sousední farností Luže, kde nejstarší matriku zpracoval p. L. Procházka (ladin8).

Nabízím index zpracovaný v tabulkovém LibreOficce. Index je na listu 1. Doprovodné informace na listu 2.
Pokud má někdo zájem, napište mi soukromou zprávu (do e-mailu) a index pak e-mailem zašlu (upozorňuji, že moje reakce na žádost může případně trvat delší dobu).
granaj

Oblast pátrání: okres: Chrudim, Svitavy (západní polovina), Žďár nad Sázavou (severní část), Ústí nad Orlicí (některé lokality), Praha a okolí, Ústí nad Labem; Řevničov a Slaný, Frýdlantsko, Veselý n. Lužnicí a okolí.

Zpět na Projekty a výzvy