Rodinný rodokmen - zpracování

Hledáte pomoc při pátrání třeba ve vzdáleném archivu? Potřebujete zjistit nějakou lokální informaci? Nevíte si rady se svým genealogickým projektem? Toto je sekce pro vás!
Pravidla fóra
1. PŘEDMĚT ZPRÁVY. Prosím, snažte se uvést předmět zprávy stručně a co nejvýstižněji
2. VYŘEŠENO. Po vyřešení doplňte velkými písmeny do začátku nadpisu v prvním příspěvku VYŘEŠENO (nepřepisujte svůj předmět). Postup je popsán níže v oznámení.

Rodinný rodokmen - zpracování

Příspěvekod Eva Pardubice » stř zář 18, 2024 11:26

Dobrý den, omlouvám se za tento způsob kontaktu. Chtěla bych nechat zpracovat historii naší rodiny. Pátrala jsem po internetu a firem, které rodokmeny zpracovávají, je hodně. Ráda bych ale spolupracovala s někým, kdo je opravdu odborník a pomůže mi s rodokmenem naší rodiny na profesionální úrovni.
Naše rodina pochází z Chrudimska - Luže, Skuteč.

Touto cestou bych velice ráda získala typ na někoho, kdy by mi s tímto mohl pomoci. Za jakoukoli radu budu velice vděčná.

Hezký den. Eva
Eva Pardubice

Re: Rodinný rodokmen - zpracování

Příspěvekod Zora » stř zář 18, 2024 12:02

Váš příspěvek jsem ponechala pouze v této sekci, ostatní naprosto totožné v dalších sekcích, jsem smazala.
Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod pavel.m » stř zář 18, 2024 12:58

Já bych za sebe doporučil paní Lednickou. Ale nevím jak je na tom časově.

http://nase-koreny.cz/
PaM
pavel.m

Oblast pátrání: Panství Hodonín, Strážnice, Uherský Ostroh.

Příspěvekod Zora » stř zář 18, 2024 13:03

Vzhledem k tomu, že se nacházíte na fóru pro příznivce genealogie, zkuste se nejprve zamyslet, zda si nechcete rodokmen udělat Vy sama.

Rádi poradíme Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod pavel.m » stř zář 18, 2024 13:05

K tomu bych dodal, že velkou znalost Chrudimska má kolega ladin8.
PaM
pavel.m

Oblast pátrání: Panství Hodonín, Strážnice, Uherský Ostroh.

Příspěvekod Torebka » pát úno 28, 2025 13:41

ŽIL JSEM DLOUHÁ LÉTA V TÉ OBLASTI A NYNI POBÝVÁM V PARDUBICÍCH. RAD VÁM S RODOKMENEM POMOHU. juraj.torebka@gmail.com
Torebka

Zpět na Hledám pomoc