TKempny píše:stanley4 píše:vysielací čas - 21 :00
doufám, že to bude i na ivisilani, televizi nemam a doteď mi nechyběla.
Vysvětlete neznalému, tj. jako na netu? Zrovna jako naschvál mám oba dva dny službu.

Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
TKempny píše:stanley4 píše:vysielací čas - 21 :00
doufám, že to bude i na ivisilani, televizi nemam a doteď mi nechyběla.
Zora píše:ano - i(nternetové) vysílání čt, najděte si to v programu,
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/09.01.2013/
už se zobrazuje, že bude vysíláno živě.
Buď se tedy se můžete dívat přímo - souběžně s vysíláním v TV , nebo o něco později ze záznamu . Záznam najdete abecedního popřadí "programy A-Z, hledat "Tajemství rodu"¨
Doporučuji vyzkoušet předem, zda Vám to poběží, je třeba mít vše správně nainstalováno, ale není to naprosto žádný problém, česká televize automaticky nabízí vše, co je třeba, ke stáhnutí.
Držím palce. Z
duros píše:Dufam, ze zase kvoli licencii sa to nebude dat pozerat na Slovensku (cez internet)...
Zora píše:bude to na PC vidět v pořádku))
stanley4 píše:duros píše:Dufam, ze zase kvoli licencii sa to nebude dat pozerat na Slovensku (cez internet)...
či sa bude dať pozerať live neviem, ale s archívom ČT som zatiaľ problém nemal...
duros píše:Moje poznatky - MS v hokeji live nesli, dokument o arcibiskupovi Bezakovi nesiel ani v archive - zdovodnovalo sa to vzdy licenciou vztahujucou sa na uzemie Ceskej republiky. Toho Bezaka napokon na viacere urgencie zo strany slovenskych uzivatelov (asi?) uvolnili.
Zora píše:http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10312897742-tajemstvi-rodu/
Pořad připravujeme do iVysílání.
Zatím si můžete přehrát bonusy.
Zora
snáď sa nič z toho neudeje... a ak predsa, riešiť budeme potomZora píše:Pro všechny ty, kterým se nepodaří sledovat ani live, nepůjde i-vysílání, nemají TV, mají přísného šéfa, přestane fungovat PC, přeruší se spojení, vypadne dodávka elektrické energie, zaútočí medvědi ....![]()
Zora píše:...s pořadem Pošta pro tebe, který není nikde běžně k vidění, ani na ivysílání...
nie je to celkom k téme, ale musím reagovať... som dosť prekvapenýKde si mohu přehrát Poštu pro tebe?
Odvysílané díly pořadu "Pošta pro tebe" nelze zařadit do archivu iVysílání z důvodu vysílacích práv. U tohoto pořadu si můžete přehrát pouze bonusy. (zdroj: ČT
stanley4 píše:....nie je to celkom k téme, ale musím reagovať... som dosť prekvapený, pretože slovenská verzia je na verejnoprávnej televízii v archíve pozerateľná bez obmedzení... a nemyslím si, že ČT a STV (RTVS) majú kúpené vysielacie práva v rôznom rozsahu.
duros píše:stanley4 píše:....nie je to celkom k téme, ale musím reagovať... som dosť prekvapený, pretože slovenská verzia je na verejnoprávnej televízii v archíve pozerateľná bez obmedzení... a nemyslím si, že ČT a STV (RTVS) majú kúpené vysielacie práva v rôznom rozsahu.
No vidite a presne o tom som pisal. Vyzera to tak, ze bud su v CR inak postavene zakony, alebo ma CT nejako divne postavene zmluvy na vysielacie prava. A to sme uz ozaj OT.
Zpět na Povídání volně na genealogické téma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků