Archiv "Zámrsk"

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

Archiv "Zámrsk"

Příspěvekod jcharvatovaa@seznam.cz » sob črc 13, 2024 9:48

Dobrý den,
nejde mi stahovat z "on line" matrik z uvedeného archivu, ač mi to dříve šlo..Nemáte někdo zkušenost ,čím by to mohlo být?

Děkuji.
Charvátová
jcharvatovaa@seznam.cz

Re: Archiv "Zámrsk"

Příspěvekod hovorkas » sob črc 13, 2024 14:05

Dobrý den,
teď jsem to vyzkoušel a jde mi stáhnout jak jednotlivý snímek tak celá matrika.
Přistupuji přes https://aron.vychodoceskearchivy.cz/ , tam dole kliknu na heslo Matriky (pod Často hledáte). Po výběru konkrétní matriky lze buď stahovat jednotlivé snímky přes ikonu šipky směřující dolů k vodorovné čárce (v liště nad snímkem), nebo zvolím vpravo "stáhnout všechny snímky" (vedle slova ODKAZ). Bohužel mi nejde přiložit obrázek.
hovorkas

Oblast pátrání: Kutnohorsko: Kaňk, Grunta, Chotouchov, Červený Hrádek, Rohozec, Horka (Žehušice), Borek (Žehušice), Solopysky, Mančice, Žleby (Čáslav), Radovesnice II, Zdechovice, Zbýšov, Bumbálka, Dobrnice, Červené Janovice; Kolínsko: Libenice, Tři Dvory, Polní Chrčice, Krakovany, Starý Kolín; Posázaví: Vrbka (Ledeč nad Sázavou); Nymbursko: Křinec, Zábrdovice; Jičínsko: Libáň, Dětenice, Veselice, Zliv (Libáň), Bačalky, Lično, Bystřice (Libáň), Údrnice, Únětice (Libáň), Vitiněves, Nemyčeves, Hřmenín, Markvartice, Rakov, Mrkvojedy, Dolní Lochov; Jablonecko: Vrát; Morava: Bělkovice

Zpět na Otázky a odpovědi