Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
carlos píše:Kdyby měl někdo povědomí o pohlednici městečka Rochlice u Liberce (od roku 1939 součást Liberce), prosím, prosím, dejte vědět.Díky předem.
Claricia píše:carlos píše:Kdyby měl někdo povědomí o pohlednici městečka Rochlice u Liberce (od roku 1939 součást Liberce), prosím, prosím, dejte vědět.Díky předem.
Občas se něco objeví na aukru, ale minimálně.
Já tomuhle propadla dávno, leč moje pidivsi většinou pohledy neměly - tak hledám aspoň staré fotky, ale moc se nedaří.
layosh1 píše:Claricia píše:carlos píše:Kdyby měl někdo povědomí o pohlednici městečka Rochlice u Liberce (od roku 1939 součást Liberce), prosím, prosím, dejte vědět.Díky předem.
Občas se něco objeví na aukru, ale minimálně.
Já tomuhle propadla dávno, leč moje pidivsi většinou pohledy neměly - tak hledám aspoň staré fotky, ale moc se nedaří.
na staré fotky bych zkusil nějaké místní muzeum - třeba to ve Znojmě má sbírku cca 300 000 historických fotek, ale ještě jsem se na ně podívat nebyl...
http://www.starepohledy.cz/
Zora píše:Hledáte "papírové" pohlednice nebo stačí i elektronická forma?
Třeba by se mohlo založit téma - fotografie hledám - nabízím. Něco mám, ale nechci se papírové formy zbavovat, myslím, že se nás tu najde mnohem víc, kteří nabídnou nebo přijmou sken. Zora
Zora píše:Hledáte "papírové" pohlednice nebo stačí i elektronická forma?
Třeba by se mohlo založit téma - fotografie hledám - nabízím. Něco mám, ale nechci se papírové formy zbavovat, myslím, že se nás tu najde mnohem víc, kteří nabídnou nebo přijmou sken. Zora
Zpět na Povídání volně na genealogické téma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků