Takže, záznam sňatku samotného Františka s jeho ženou najít zatím nemůžu. Byli evangelíci a v Libici jsem záznam nenašla a v Rašově, odkud byla Františkova žena, tak tam pro to období vůbec evangelické matriky nejsou. Musím se podívat, která evangelická fara byla nejblíž.
Zato jsem našla záznam sňatku jejich druhého dítěte, syna, v roce 1924, kde už zmínka o tom, že byl jeho otec František v USA chybí. Což ale asi nemusí znamenat, že by už byl zase v Čechách.
Záznam úmrtí Františka jsem nenašla. Matriky jsou do roku 1944, což by mu mělo být 80. A ani záznam jeho ženy tam není. To samé záznam, že by měla další děti s někým jiným.
Záznamy o Franku Paučem, který je zmíněn jako kontaktní osoba na passenger listu - objevila jsem jen jeho jméno jako kontaktní osoby u dalšího cestujícího. Jinak nic. Ale nejspíš půjde o zkomolení jména, protože jsem nenašla ani záznam o jeho příjezdu na Ellis Island.
A pokud jde o adresu, na které se František nacházel, když k němu jeho synovec přijel, tak to byl New York.