Nepobijou - tam proti nim stojí živý člověk a navíc ouřada. Jenže tady proti nim stojí monitor a 105 klapek.greghouse píše:…Kdyby se tam místo mě objevili někteří zdejší tazatelé, tak se snad s matrikářkou pobijou.

Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Nepobijou - tam proti nim stojí živý člověk a navíc ouřada. Jenže tady proti nim stojí monitor a 105 klapek.greghouse píše:…Kdyby se tam místo mě objevili někteří zdejší tazatelé, tak se snad s matrikářkou pobijou.
zburget píše:Nepobijou - tam proti nim stojí živý člověk a navíc ouřada. Jenže tady proti nim stojí monitor a 105 klapek.greghouse píše:…Kdyby se tam místo mě objevili někteří zdejší tazatelé, tak se snad s matrikářkou pobijou.To je pak hodně lidí silných v kramflecích.
ozana píše:luko píše:... na stranu druhou jsou někteří lidé přehnaně citliví na to, když není všechno jak si představovali. Natož aby ctili nějaká zavedená pravidla, která udržují fórum v činnosti...
Souhlas.
Zora píše:děkujeme za názor. Z
edit
Projděte si minulost fóra, projděte si diskuse na toto a podobné téma, ať jste alespoň trochu v obraze. Moderátoři prostě nemají čas neustále vysvětlovat proč.
Toto fórum funguje jako pomoc pro ty, kdo se chtějí něco naučit, posunout se, pokud někdo potřebuje jen číst a číst, nevložit svůj čas, svou námahu, zcela jinde najde jiné genealogické sdružení.
Opravdu vstřícně a rádi pomáháme tam, kde je vidět vlastní snaha kolegy, no a tam, kde není předloženo nic, prostě ta pomoc asi nepřijde.
Na fórum jste vstoupila a zavázala jste se dodržovat pravidla, Ok. Pokud Vám naše pravidla z nějakého důvodu nevyhovují, asi to není chyba fóra.
a ještě informace.
Všichni moderují zdarma, ve svém volném čase, bez jakékoliv odměny. Docela by se mně líbilo, kdyby se tu mihla také nějaká pochvala na práci moderátorů.
Z
Zora píše:ozana píše:luko píše:... na stranu druhou jsou někteří lidé přehnaně citliví na to, když není všechno jak si představovali. Natož aby ctili nějaká zavedená pravidla, která udržují fórum v činnosti...
Souhlas.
Souhlas. Z
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník