Pozemkový katastr

Hledáte pomoc při pátrání třeba ve vzdáleném archivu? Potřebujete zjistit nějakou lokální informaci? Nevíte si rady se svým genealogickým projektem? Toto je sekce pro vás!
Pravidla fóra
1. PŘEDMĚT ZPRÁVY. Prosím, snažte se uvést předmět zprávy stručně a co nejvýstižněji
2. VYŘEŠENO. Po vyřešení doplňte velkými písmeny do začátku nadpisu v prvním příspěvku VYŘEŠENO (nepřepisujte svůj předmět). Postup je popsán níže v oznámení.

Pozemkový katastr

Příspěvekod MíšaOl » pon zář 28, 2020 20:11

Dobrý den, na začátku se omlouvám sem začátečník.
Ráda bych k rodokmenu, který tvořím měla i informace o domu v kterým bydlím.
A zde je můj zádrhel, znám výrazy Pozemkový katastr, indikační skica....ale nevím jak přesně co kde hledat a jak postupovat. :oops:
Mohu poprosit někoho, kdo by mi na začátku poradil, kam se mám obrátit, co kde naleznu.....?
Předem moc děkuji za jakoukoliv radu.
MíšaOl

Oblast pátrání: Blanensko, Boskovicko.
Rodokmen online: My heritage. Family Tree...

Re: Pozemkový katastr

Příspěvekod Radix » pon zář 28, 2020 20:31

Stabilní katastr je zde.
Mapu si přibližte na požadované místo a klikněte. Budou zde různé mapy. Pokud vás zajímá mapa s číslem popisným, otevřete skicu ke stabilnímu katastru.
Čísla popisná jsou červená, čísla katastrální parcelní černá.

https://archivnimapy.cuzk.cz/uazk/pohledy/archiv.html
Radix

Re: Pozemkový katastr

Příspěvekod matju » pon zář 28, 2020 21:14

Novější informace se dají zjistit i na katastru nemovitostí: něco o tom psánu zde: viewtopic.php?f=33&t=43917&p=197965&hilit=v%C3%BDpis+z+katastru#p197965
TY Michala Maturová
matju

Oblast pátrání: Hradecko, Jičínsko, Trutnovsko, Železnobrodsko, Hořicko, Berounsko, Střední čechy
https://www.mojekoreny.com/

Zpět na Hledám pomoc