Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
rebeka píše:Dotyčný Anton se přestěhoval do Valče, kde si vzal Kláru Chládek. S ní měl 6 dětí, mezi nimi i moji prababičku Terezii.
Zdravím,
myslím, že je to trochu domotané. Vy vlastně hledáte dvě Terezie (jestli jsem to správně pochopila).
1. svobodnou matku nemanželského syna Antona
2. svoji prababičku Terezii
Jenže v posledním odkazu, co jste uvedla, se vdává Františka, žádná Terezie. Nebo hledáte Františku Piller?
Zora píše:rebeka píše:Dotyčný Anton se přestěhoval do Valče, kde si vzal Kláru Chládek. S ní měl 6 dětí, mezi nimi i moji prababičku Terezii.
Zdravím,
myslím, že je to trochu domotané. Vy vlastně hledáte dvě Terezie (jestli jsem to správně pochopila).
Jenže v posledním odkazu, co jste uvedla, se vdává Františka, žádná Terezie. Nebo hledáte Františku Piller?
jen doplním ....
V tom posledním odkaze se sice vdává Františka, ale jde o nemanželskou dceru svobodné matky Terezie, a ta byla manžel. dcerou rodičů Antona Pillera a Chládkové
Z
rebeka píše:Zora píše:rebeka píše:Dotyčný Anton se přestěhoval do Valče, kde si vzal Kláru Chládek. S ní měl 6 dětí, mezi nimi i moji prababičku Terezii.
Zdravím,
jen doplním ....
V tom posledním odkaze se sice vdává Františka, ale jde o nemanželskou dceru svobodné matky Terezie, a ta byla manžel. dcerou rodičů Antona Pillera a Chládkové
Z
Ale píše se tam něco jiného: Františka,... manželská dcera zemřelých katolických rodičů Antonina Pillera... a Kláry roz. Chládek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků