Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Milan Wölfl píše:MyHeritage to tak má. Zjistil jsem, že ale mají malé potíže s diakritikou ?
Milan Wölfl píše:Zdenku,
svatá pravda... Ale mám takový menší tip: u doktorů mají kartotéky, které se vbudují přímo do zdi a do ordinace jsou pak jen přední strany šuplíků-zkuste si takovou obstarat a domluvit se se sousedem!
Proč by člověk neměl být i v dnešní době papírákem? Po pádech Windows už PC nevěřím ani při používání Poznámkového bloku!
Zdenek píše:Milan Wölfl píše:Zdenku,
svatá pravda... Ale mám takový menší tip: u doktorů mají kartotéky, které se vbudují přímo do zdi a do ordinace jsou pak jen přední strany šuplíků-zkuste si takovou obstarat a domluvit se se sousedem!
Proč by člověk neměl být i v dnešní době papírákem? Po pádech Windows už PC nevěřím ani při používání Poznámkového bloku!
Dobrý nápad. Stěny v mém panelovém bytě jsou silné 15 cm. A soused jistě nebude protestovat, vždyť mu tam vznikne jen dvaceticentimetrový výstupek a ten se přece dá použít jako podpěra pro poličku.
Jan píše:Nestačím se divit, kvůli genealogii přestavovat barák
Bůh ví proč se spousta programátorů snaží vyvíjet genealogické
programy, když stačí jedna kartotéka a ještě lepší je trezor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků