Taková blbůstka.... V online matrikách občas narazíte na "neviditelné" zápisy. Jak na ně? V PC mám stažený program My print screen (http://print-screen.en.softonic.com/) pro pořizování výřezů. Cvaknu na ikonu, jako bych ten výřez chtěla pořídit, obrázek zešedne a jde vcelku slušně přečíst. Pak akci zruším před Esc.
Naposledy upravil Menya dne stř srp 24, 2016 20:56, celkově upraveno 1
levou stranu mám více méně dobře čitelnou, přečtu jednotlivá písmena i slova bez podstatného omezení...na pravé sice vidím písmo a jeho tvary, ale už se mně velmi těžko rozlišuje text - pro mě tmavé pozadí vytváří malý kontrast. Pozn. : Většinou běžný text vidím s brýlemi špatně. Z
Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části
Tak to bude asi bude mýma očima. Test monitoru jsem udělala a zatímco v mém nastavení jsem např. viděla jemně tónovanou bílou, v RGB špinavou žlutou. Tak se omlouvám za zbytečné téma. myslela jsem, že pomůžu.