Dohledala jsem rodný list a tam jsou údaje o matce. Děkuji všem.
Existuje někde rodokmen Emy Destinové? Máte v rodokmenu rodinu její matky? Prosím o informaci.
Děkuji.
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
svbe píše:Jde mi hlavně o narození matky tz. Jindřišky Šrutové a to tam není. Děkuji.
svbe píše:Velké díky v posledním odkazu jsem našla ......Jindřišky Barbory Pauliny roz. Šrutové z Modlešic na Chrudimsku.....tz. asi Medlešic na Chrudimsku. Chtěla bych zjistit možnost existence rodové vazby na Dagmar Peckovou, jejíž matka se také narodila v Medlešicích.
svbe píše:Sama mě upozornila na Destinovou, jsme sestřenice. Asi tři roky sestavuju rodokmen své matky tz. i jejího otce. Nyní dělám i rodinu její matky a při té příležitosti jsem chtěla ověřit i ev. příbuznost s rodinou Emy Destinové. Chybí mi matriky Mikulovic, snad se letos dočkám. Děkuju všem.
svbe píše:Velké díky v posledním odkazu jsem našla ......Jindřišky Barbory Pauliny roz. Šrutové z Modlešic na Chrudimsku.....tz. asi Medlešic na Chrudimsku. Chtěla bych zjistit možnost existence rodové vazby na Dagmar Peckovou, jejíž matka se také narodila v Medlešicích.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník