Postoloprty - hřbitov

Hledáte pomoc při pátrání třeba ve vzdáleném archivu? Potřebujete zjistit nějakou lokální informaci? Nevíte si rady se svým genealogickým projektem? Toto je sekce pro vás!
Pravidla fóra
1. PŘEDMĚT ZPRÁVY. Prosím, snažte se uvést předmět zprávy stručně a co nejvýstižněji
2. VYŘEŠENO. Po vyřešení doplňte velkými písmeny do začátku nadpisu v prvním příspěvku VYŘEŠENO (nepřepisujte svůj předmět). Postup je popsán níže v oznámení.

Postoloprty - hřbitov

Příspěvekod petrckladno » úte úno 23, 2016 10:06

dobrý den lidi,

já bych potřeboval ale velkou pomoc a asi se nikomu nebude chtít, potřeboval bych vědět datum narození a další údaje, pokud tam nějaké budou. a to z náhrobku ze hřbitova v postoloprtech, rodina čížkova, číslo hrobu bohužel nevím tak to bude těžký.

děkuju pokud se nějaký blázen najde
ZAČÁTEČNÍK - - - velké díky všem, bez vás by to nešlo :-)
petrckladno

Oblast pátrání: hlavně Středočeský kraj

Re: Postoloprty - hřbitov

Příspěvekod artepa » úte úno 23, 2016 18:35

Dobrý večer,
správce hřbitova jste kontaktoval?
Mě pomohli několikrát, dokonce i z mnohem většího města.
artepa

Oblast pátrání: Podřipsko, Praha, Hranice na Moravě, Klobouky u Brna, Štarnov, Štěpánov, Velké Karlovice

Re: Postoloprty - hřbitov

Příspěvekod martin.foto » stř úno 24, 2016 0:07

petrckladno píše:dobrý den lidi,

já bych potřeboval ale velkou pomoc a asi se nikomu nebude chtít, potřeboval bych vědět datum narození a další údaje, pokud tam nějaké budou. a to z náhrobku ze hřbitova v postoloprtech, rodina čížkova, číslo hrobu bohužel nevím tak to bude těžký.

děkuju pokud se nějaký blázen najde

Jezdívám okolo takže klidně se Vám tam stavím ale pošlete mi do soukromé zprávy nějaké další indicie co o té rodině víte, je to hodně obvyklé jméno ...
TY Martin
martin.foto

Oblast pátrání: Praha, Lipník nad Bečvou, Pelhřimov, Blatná, Chotěšice, Mělník, Veltrusy, Chomutov, Nelahozeves, Přívlaka, Horní Bousov, Veltrusy, Kouřim, Žatec, Hluboš, Tábor, Čáslav

Zpět na Hledám pomoc