Dobrý den, ahoj,
hledáme jehlu v kupce sena, tento dům (z Facebook):
Snad možná v Teplicích, v Ústí n/L nebo Praze?, třeba se poštěstí:-)
Hello, I'm writing from Los Angeles (California). My name is Alejandra Espasande and I am contacting this group regarding an independent documentary film that I'm working on about the life of Dr. Gottfried Bloch, a holocaust survivor who was born in Teplice. Soon I will be sending a cameraman to record images of the places that represent the happy memories of Dr. Bloch life. With that said, I have a photo of the house he last lived in with his parents but no address and wonder if people from this group can help me in identifying where this house is located at. Thanks, Alejandra Espasande
Ahoj, já jsem psal z los angeles (california). Mé jméno je alejandra espasande a požádám je aby kontaktovali té skupině, pokud jde o nezávislé dokumentárního filmu, že pracuju na o život doktoru gottfried blochovi, holokaust, který se narodil v teplice. Brzy budu posílat kameramana nahrávat obrázky z míst, které představují šťastné vzpomínky dr. bloch život. S tím řekl, mám i fotku z domu se naposledy žila v s jeho rodiči, ale žádná adresa a zajímalo by mě, jestli lidé z této skupiny, může mi pomoct při identifikaci, kde tento dům se nachází na. Díky, alejandra espasande
měl v něm žít tento: Gottfried Bloch
http://www.geni.com/people/Gottfried-Bloch/6000000016304153166Děkuji všem za námahu:-)