No aspoň při tvorbě www stránek by to chtělo zkusit alespoň v Opeře a Mozille,zda to chodí.Ne všichni používají IE. No a FrontPage je kapitola sama o sobě
Trošku jsem vylepšila stránky - fotogalerie a grafy předků... Jinak pro všechny rýpaly - nejsem odborník na počítače a stím, co jsem vytvořila jsem spokojená... na stránkách je upozornění, že Mozilla je nezobrazuje, ale věřím, že ten, kdo bude mít zájem si stránky prohlédnout, si otevře Explorer...
Nejsi jediná, komu stránky ve Firefoxu 100% nechodí. Ty moje taky a natrefila jsem i na mnoho dalších. Já si tam dala výrazné upozornění. Prostě jsme většinou počítačoví amatéři.
Jo, to tam mam taky... jenže to je tim, že nejsnadnější způsob, jak stránky vytvořit je ve Front Page, coz je produkt Microsoft, stejne jako Explorer nebo Maxthon... no a kdyz ma pak nekdo jinej prohlizec, tak to spolu moc nekamaradi...
Po dlouhé době jsem se dostala k tomu udělat novou podobu stránek, kde bych ráda prezentovala zajímavosti ze svého pátrání, seznam příjmení, která se u nás vyskytovala a mnoho dalších věcí. Zatím těch informací není mnoho, ale pracuji na tom