prosím o pomoc z přečtením Bystřice 1811+Svadba

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

prosím o pomoc z přečtením Bystřice 1811+Svadba

Příspěvekod Rooka » pát lis 26, 2010 18:01

Ahoj našel jsem zápis v matrice Bystřice 12 okr Benešov, mohl bych poprosit o rozluštění, tedy jen mé potvrzení, že se jedná o danou Barboru, ktera by měla bejt matkou dětí Františka Jana a dalších předem děkuji jen je zahadou že jinde je číslo 60 a tady u te Barbory je 61, kde se narodila v Bystřici Michal Ps ještě o přeluštění pochopil jsem tam cca 6slovíček na víc nemám

http://img24.eu/images/fjkijg52.jpg

zde jsem našel zápis ze svadby ktery bhž také nemohu doluštit jen bych rad potřeboval potvrdit jestli se jedna o Barboru se zápisu vejš (ja si myslím že ano i když v Bystřici těch Procházku bydlelo více v č.d. 43,60,61,90,92.

http://img24.eu/v.php?file=tlmh3mri.png
Rooka

Oblast pátrání: z Otcovi strany:
Benešovsko - Myslíč Bedrč Jírovice Postupice,
Kolínsko - Příšimasy Škvorec Uhřiněves, Uvaly
Praha - Strašnice Košíře Vršovice Nusle Žižkov Vinohrady

Příspěvekod ozana » pát lis 26, 2010 21:42

Rodiče Barbary jsou u obou zápisu stejní: Prochazka Waczlaw a Anna Sochurková, sedí i čísla popisná.

4.12.1811 No.61 Barbora, Prochaska Waczlaw ??a sub Tloskow
Anna dzera Václava a Anni Sochurka sedláka z Bistricze? No.8 sub Tloskaw; Dorota Mawikowa? kreyžowa z Bistržicze Frantissek? Kodim? domkarž z Bistržicze

4.11.1828 No.61 Vorel Jan sedlak z Girowiz? No.2 sub Konopisst syn +Wazlawa Vorla sedlaka z Girowiz No.2. Matky Katherzinj rozene ?hrza z Mezihorzj No.4 ....
Barbora dzera Wazlawa Prochasky tkadlze z Bistržize No.61. Matky Annj rozene Sochurek z Bistržize No.28 obauch sub? Tloslow
ozana

Oblast pátrání: Slezsko, Petřvald okr.Karviná, Šenov

Zpět na VYŘEŠENO