Nepřečtu jména prarodičů

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Nepřečtu jména prarodičů

Příspěvekod srab » úte úno 16, 2010 21:04

Nepřečtu příjmení rodičů, přečtu toto:
otec:
Martin Novotný plavec? syn Jakuba Novotného plavce z Nových Kestřan č.13 panství Protivín a jeho manželky Marie ????? ???? ????? ??? z č.14? panství ??? ??? ???

matka:
Anna vlastní dcera Martina Tesaříka plavce z Nových Kestřan č.28 panství Protivín, a jeho manželky Veroniky rozené ??? z ??????? č. 5? panství ????

Pomůžete mi prosím doplnit ony otazníky?

Obrázek
srab

Oblast pátrání: Plzeňsko, Radnicko, Soběslavsko, Jarok u Nitry

Příspěvekod namor » úte úno 16, 2010 21:51

otec:
Martin Novotný plavec syn Jakuba Novotného plavce z Nových Kestřan č.13 panství Protivín a jeho manželky Maryany rozená Sklenář z Luhoše č.14? panství novohradskýho

matka:
Anna vlastní dcera Matěje Tesaříka plavce z Nových Kestřan č.28 panství Protivín, a jeho manželky Veroniky rozené Štědronská z Břehů č. 1 panství Orlík
namor

Příspěvekod ozana » úte úno 16, 2010 21:55

otec:
Martin Novotný plavec syn Jakuba Novotného plavce z Nových Kestřan č.13 panství Protivín a jeho manželky Marie rozene Sklenář z Luhostě? č.14? panství Nowohradského

matka:
Anna vlastní dcera Martina Tesaříka plavce z Nových Kestřan č.28 panství Protivín, a jeho manželky Veroniky rozené Stedronska? z Břehu? č. 5 panství orlik?
ozana

Oblast pátrání: Slezsko, Petřvald okr.Karviná, Šenov

Příspěvekod srab » úte úno 16, 2010 22:09

Díky a měl bych tu tedy pro mě ještě jeden oříšek:

Václav? Charvát

Otec:
Jakub Charvát knížecí plavec, vlastní syn zemřelého Jakuba Charváta též bývalého knížecího plavce z Nových Kestřan č. 28 panství Protivín a jeho manželky Anny rozené ?????? z ?????? č.30 panství ?????

Matka:
Anna vlastní dcera Jakuba Pavlíka knížecího plavce z Nových Kestřan č.22 panství Protivín, a jeho manželky Anny rozené ????? z ???? č.29 panství ??? ???

Obrázek
srab

Příspěvekod Věra Mátlová » úte úno 16, 2010 22:20

No srabe koukám ty se lepšíš den ode dne, už je to skoro perfektní. Čekám kdy se u těch kestřanskejch plavců v rodokmenu potkáme!
takže ty otazníky: Marie Sklenářová z Luhošti (? to tedy zatím sorry) panství Novohradskýho Veronika rozená Šťědronský z Břehů č.1 panství Worlík (=Orlík) :P
kozulena
Věra Mátlová

Příspěvekod srab » úte úno 16, 2010 22:24

Věra Mátlová píše:No srabe koukám ty se lepšíš den ode dne, už je to skoro perfektní. Čekám kdy se u těch kestřanskejch plavců v rodokmenu potkáme!
takže ty otazníky: Marie Sklenářová z Luhošti (? to tedy zatím sorry) panství Novohradskýho Veronika rozená Šťědronský z Břehů č.1 panství Worlík (=Orlík) :P

Díky , snažím se :) , to co píšete je patrně k tomu prvnímu dotazu.
No je to možné zatím tam mám tyto plavecké rodiny : Novotný, Tesařík, Pavlík a Charvát
srab

Příspěvekod Věra Mátlová » úte úno 16, 2010 23:03

Tu první Anču vidím jako Samkovou z Wopeka panství Worlík a tu druhou jako Fialovou z Czkinie = Čkyně panství statku Řeppovskýho (?) - tedy jestli mě zas někdo needběhne a nevyluští to líp
Moji plavci jsou Zavadil, Holek, Mošovský
kozulena
Věra Mátlová

Příspěvekod srab » úte úno 16, 2010 23:47

Věra Mátlová píše:Tu první Anču vidím jako Samkovou z Wopeka panství Worlík a tu druhou jako Fialovou z Czkinie = Čkyně panství statku Řeppovskýho (?) - tedy jestli mě zas někdo needběhne a nevyluští to líp
Moji plavci jsou Zavadil, Holek, Mošovský

Tady jsem našel sňatěk onoho Jakuba Charváta s Annou Pavlik , číslo domu by sedělo, a pár slov co přečtu též?

ženich:
Jakub syn vlastní Jakuba Charváta plavce z Nových Kestřan č.28 a Anny Holub? z panství ????? Orlík

nevěsta:
Anna dcera vlastní Jakuba Pawlik plavce z Nových Kestřan č.22 a Anny ???? z Čkyně ???? Čkyn
Obrázek
srab

Zpět na VYŘEŠENO