narození Antonín Häckl - němčina

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Re: narození Antonín Häckl - němčina

Příspěvekod KFQ » ned bře 16, 2014 18:26

Tyldo - díky moc.
O tom Schönhofu to mám jen z nějakého psaného rodokmenu mého prastrýce, ani už bohužel originál toho dokumentu nemám k dispozici. Z toho úmrtí Josefa je pro mě zajímavé zjištění, že se psal ještě "Häckel", zatímco jeho syn Antonín již jen "Häckl". Ale kde je ten Schönhof?
KFQ

Oblast pátrání: Praha, Rokycany, Písek, Nevid, Kasejovice, Krásný dvůr u Podbořan, Ansbach (D), Telč, Třešť, Hodice, Polička, Benešov

Příspěvekod Tylda » ned bře 16, 2014 19:27

Dobrý den.

Já myslím, že to bude Krásný Dvůr u Podbořan, ale teď nejdou na internetu Litoměřice.

Zdraví Tylda :)

Jinak SZ!
Tylda

Příspěvekod KFQ » ned bře 16, 2014 19:57

Jo jo, k tomu Krásnému Dvoru u Podbořan se také trochu upínám... Snad nebude následné zklamání o to větší.
KFQ

Oblast pátrání: Praha, Rokycany, Písek, Nevid, Kasejovice, Krásný dvůr u Podbořan, Ansbach (D), Telč, Třešť, Hodice, Polička, Benešov

Příspěvekod KFQ » ned bře 16, 2014 20:33

A tohle mě znepokojuje: https://familysearch.org/search/record/ ... 1500-1800~ - je tam spousta Häckelů kolem let 1660 - a všichni v "Großschönau, Niederösterreich, Austria". Ale Großschönau je asi těžko možno považovat za Schönhof...
KFQ

Předchozí

Zpět na VYŘEŠENO