Dobrý den, mohl bych poprosit o přečtení? Jedná se o třetí zápis. Děkuji
http://actapublica.eu/matriky/praha/pro ... ?strana=63
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
ozana píše:Pomoc s přečtením nerovná se přečtěte mi to. Nejste přece začátečník.
Pi.chi píše:ozana píše:Pomoc s přečtením nerovná se přečtěte mi to. Nejste přece začátečník.
Když napíšu, že je to Mentzl Tomáš a dále nepřečtu, tak je to nula od nuly.
Ps.: Není to poprvé co máte nemístné poznámky na tom co kdo chce a co může zvládnout sám. Prosím příště se toho raději zdržte. Jestli jste takový pedant, tak je mi to skutečně líto.
Jan píše:Pi.chi píše:ozana píše:Pomoc s přečtením nerovná se přečtěte mi to. Nejste přece začátečník.
Když napíšu, že je to Mentzl Tomáš a dále nepřečtu, tak je to nula od nuly.
Ps.: Není to poprvé co máte nemístné poznámky na tom co kdo chce a co může zvládnout sám. Prosím příště se toho raději zdržte. Jestli jste takový pedant, tak je mi to skutečně líto.
Nejlepší je, že se tady rozčiluje ten kdo něco potřebuje, Ozana má pravdu! Jak se říká: Trefená husa nejvíc kejhá.
calmar píše:Mencl Tomáš syn France ~ poklasnýho N. 34, mateře Benigny Klečka z městečka Zbirov k hořov[skému] panst[ví] poddaný.
Barbora + Josefa Mužík z Kleštenic N. 26, mateř Anna Šlosar [?] z Kleštenic.
Výborně, moc děkuju za přesnější přečtení než je předešlém příspěvku.
Tak na toto sa dá reagovať jedine Vašimi slovami...Pichnat4 píše:Výborně, moc děkuju za přesnější přečtení než je předešlém příspěvku.
Pichnat4 píše:Není to poprvé co máte nemístné poznámky... Prosím příště se toho raději zdržte...
stanley4 píše:Po takýchto vyjadreniach nečakajte ochotu druhých pomôcť Vám...
Brasl píše:stanley4 píše:Po takýchto vyjadreniach nečakajte ochotu druhých pomôcť Vám...
Souhlasím!![]()
Není to prosba o POMOC, ale uložení úkolu, hrozba poznámkou a oznámkování .
Tak to vnímám z celého kontextu.
Jen blbec se spálí dvakrát o stejná kamna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků