Narození 1756 Habartice vyřešeno děkuji

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Narození 1756 Habartice vyřešeno děkuji

Příspěvekod ruzena112 » stř zář 09, 2015 16:42

Dobrý den,
prosím o pomoc s přečtením vlevo uprostřed http://www.portafontium.eu/iipimage/300 ... =469&h=188

Ego ................... Paroch. ecclea Stobořitz infantem Francissus Xaver 3. decembri natum ex patre Martino Brožík ....Villan H....................? matre Catharina

Předem děkuji za pomoc
Naposledy upravil ruzena112 dne stř zář 09, 2015 20:42, celkově upraveno 1
Ty Jana
ruzena112

Oblast pátrání: Schneidmühl, Prameny,

Re: Narození 1756 Habartice

Příspěvekod havlisovka » stř zář 09, 2015 19:03

Ego infra inscritus baptizavi in paroch. Eccle(si)a Stoboř. Infantem nomine Franciscus Xaver.(ius)
3ia decem. natum ex patre Martino Brořík Dum villam Hoštian, matre Catharina conjugibi? ni praefata paroch. Ecclesia copulatis subditis Planian.?

já níže psaný pokřtil jsem ve farním kostele zdebořickém dítě jménem František Xaverský, narozené 3. prosince z otce Martina Brožíka ... ze statku Hoštan, a matky Kateřiny manželky, kteří byli předtím ve farním kostšle zdebořickém oddaní, poddaní k Plaňanům?
havlisovka

Re: Narození 1756 Habartice

Příspěvekod ruzena112 » stř zář 09, 2015 20:41

havlisovka píše:Ego infra inscritus baptizavi in paroch. Eccle(si)a Stoboř. Infantem nomine Franciscus Xaver.(ius)
3ia decem. natum ex patre Martino Brořík Dum villam Hoštian, matre Catharina conjugibi? ni praefata paroch. Ecclesia copulatis subditis Planian.?

já níže psaný pokřtil jsem ve farním kostele zdebořickém dítě jménem František Xaverský, narozené 3. prosince z otce Martina Brožíka ... ze statku Hoštan, a matky Kateřiny manželky, kteří byli předtím ve farním kostšle zdebořickém oddaní, poddaní k Plaňanům?

Moc děkuji za přečtení a hlavně za překlad.
Ty Jana
ruzena112

Oblast pátrání: Schneidmühl, Prameny,

Zpět na VYŘEŠENO