Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
zburget píše:Co mi ale vadí extrémně - a taky jsem to už hlásil - když si otevřete stránku přes permalink, tak NIKDE není napsáno, o jakou matriku se jedná. A neexistuje ani způsob, jak se na nějaký popis matriky dostat.
Sil píše:…když už jste na konkrétním skenu tak je vpravo nahoře tlačítko křížku (zavřít), no ono to funguje jako překlik na popis té knihy
Jo, tohle je taky opruz. Já to dělám tak, že jako první klikám na rozšířené vyhledávání (teda za předpokladu, že jsem z nějakého důvodu v nové verzi. Jinak zatím radši používám tu verzi starou)Mimo to co tady bylo zmíněný tak jsem si ještě všiml, že pokud se člověk rozhodne jít z toho základního vyhledávání na pokročilé, tak ztratí všechny ty parametry a musí je vyplňovat znovu (třeba kdybyste nedejbože chtěli k daném filtru přidat jen rozsah let).
To je taky dobrý. Toho jsem si ještě nevšiml. Asi proto, že tuhle verzi fakt používám hodně málo.Jo a když se skáče po těch 10 stranách a nebo klikáním na náhledy vlevo, tak se při tom neaktualizuje číslo konkrétního skenu nahoře (v tom dropdown menu) - na to pozor, už jsem si párkrát díky tomu myslel, že jsem jinde než byla skutečnost...
Jo, to se domluvily. A vznil ArOn. To radši ať v Opavě doladí tuhle verzi.pavel.m píše:…jak kdyby se české archivy nemohli spolu nějak domluvit a udělat společně prostředí za peníze daňových poplatníků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník