Dobrý den,
děkuji za přepis. Já už jsem nechtěla nic kopírovat .. už jsem opravdu nevěděla co udělat a taky jsem tam dala vyřešeno, .. to taky bylo špatně ...
věřte mi, že mi opravdu nejde o to, aby za mě kdokoli něco udělal, abych to měla bez práce. U rodokmenu to ani nejde, tam se musí opravdu hodiny večer po práci číst, zajet na matriku, když úřednice nepošle nic poštou,
archivy, historie místa, kroniny, jak v oblasti řádila válka... neustále myslet na ten příběh lidí před 300 lety až to "promluví" a jde se psát .....však to znáte.
Paní Zora mi psala, že jsem opakovaně celé roky byla upozorňovaná na chyby... ale vy jste moje pojistka, když mi opravdu něco nejde a je to důležité.. jednou za čas ... mezitím desítky zápisů čtu sama.. a tak tomu bylo i u tohoto zápisu.
Bašus byl jmenovaný rychtářem v jiné vesnici, což musela být velká pocta. ... ale chtěla jsem mít jistoru. Ne vás otravovat svou neznalostí. Ale protože to není setkání naživo, jako třeba když člověk sedí v archivu, ale anonymní, tak chápu, že nevíte
koho máte na druhé straně. Takže ještě jednou děkuji za pomoc.