FamilyTreeBuilder mám ve svém pc.Takže o data bych přijít neměl.Jen je otázka,když nainstaluji aktualizaci FamilyTreeBuilder,zda se nezablokuje i tento program.Nevím do jaké míry je to propojené.
Každopádně se mi přístup hochů z Izraele,kteří provozují MyHeritage nelíbí.Chápu,že si z toho udělali dobrý business a za všechno se v dnešní době platí.Čekal bych,ale spíš dotaz ve smyslu.Pokud chcete využívat nadále výhodu verze Premium musíte si připlatit jinak bude vaše verze snížena na úroveň Basic a některá data nebudou přístupná.
Napsali mi pouze,že má banka odmítla provedení transakce a že pokud do 7 dnů nedám přístup ke své kartě tak mé stránky vyprší a budou nedostupné.Nikdo se mi neptal jestli chci nebo nechci zaplatit.Prostě měli číslo mé karty a do banky zadali žádost o úhradu 75USD.Transakce neproběhla,protože během roku platnost platební karty vypršela.Nyní po mě chtějí číslo nové karty a pak si budou ročně strhávat poplatek aniž bych s tím souhlasil.
Zadal jsem dotaz na Support My Heritage,ale nikdo mi zatím neodpověděl a ani nepředpokládám,že by se tak v nejbližší době stalo i když jsem to napsal v angličtině.
No nevím jestli mám vůbec chuť něco platit.Začíná mi to připomínat komunikaci s bankou,tel.operátory nebo UPC.Hlavně plať a na nic se neptej.Stejně ti nikdo neodpoví

P.Š.