Aktuální stav fora

Úplně volně, ale prosím slušně. Než něco napíšete, rozmyslete si, jestli tím někoho nenaštvete.

Aktuální stav fora

Příspěvekod pavel.m » stř dub 29, 2026 20:13

Dobrý den,

nevím zda jsem jediný, ale poslední dobou mi fórum pomalu víc nefunguje jak funguje. Je to stejné i u vás? Načítá se dlouho, padá na různé chyby atp. Hledání s wildcard mi jde tak v 10% případů. Například 2 chyby, co jsem nasbíral v rozmezí asi minuty:

504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.

Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request
Reason: Error reading from remote server
PaM
pavel.m

Oblast pátrání: Panství Hodonín, Strážnice, Uherský Ostroh.

Re: Aktuální stav fora

Příspěvekod Radix » stř dub 29, 2026 20:27

Pozoruji totéž.
Radix

Příspěvekod Zora » čtv dub 30, 2026 5:36

Zbyněk to řeší už delší dobu s majitelem fóra, ....
zatím bez viditelného zlepšení.

Já neajťak mám pocit, že se to zhorší vždy, když se sem nahrnou spamy. Ty vidí pouze moderátoři. Nemusí to být pravda... Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod zburget » čtv dub 30, 2026 6:37

No, řeším … To asi není úplně ten nejsprávnější popis. Já to Tabymu nahlásil, když se to začalo dít. Vymělinil jsme si pár e-mailů. A od té toby, když se to děje, to připomínám, ale odpovědi mi nechadí :-( Takže ani já nevím, jestli se v této věfci něco podniká nebo ne.
Taky to na mě dělá dojem, že se nějaké automaty snaží prolomit zabezpečení a sanaží se tu vyrobit účet a tím zahlcují server, který pak nestíhá a háže chyby. A když se registrace nějaké potvoře povede, tak sem pak posílá SPAM a my to tady podom účet po účtu nebi IP adresu po IP adrese blokujeme. Je fakt, že bylo teď chvíli období, kdy všechno lítalo, jako z praku a od SPAMu byl úplně pokoj. Poslední dny je SPAMu zase víc a server je častěj nedostupný.
Zbyněk Burget
zburget

Oblast pátrání: Konicko, Protivanovsko (okres Prostějov); Boskovicko
Ostravsko
Kyjovsko

Příspěvekod Zora » čtv dub 30, 2026 6:59

naprostý souhlas Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Zpět na Úplně volně - ale slušně