Zdravím
Nakonec jsem tu Ludmilu Kupkovou našel, hurá! Mám její narození v Bavorově a sňatek s Františkem Kupkou v Praze.
Narození
Datum: 12.9.1903 Bavorov 132
Ludmila Kůtová
Otec: Dominik Kůta, nádenník v Bavorově 132, syn + Víta Kůty nádenníka v Bavorově 132,
a Anny rozené Pilát z Tourova 10, okr. Vodňany, hejtmanství Písek
nar. 3.8.1860
Matka: Rosalie, dcera Vojtěcha Barcala, nájemníka v Bavorově, a Markéty roz. Novák
z Malého Boru 6, okres Netolice, hejtmanství Prachatice
nar. 4.8.1863
oddáni 4.2.1885
Kmotři: Antonín Bartík, dělník v Linci a jeho manželka Anna
Poznámka: přestoupila k církvi starokatolické 4.5.1929
Matrika Bavorov 16A, snímek 29, fol 27
Bavorov 16A 1902-1920
Sňatek
Datum: 31.3.1929 v Praze v Chrámě starokatolickém
Praha XII H. Stromky
Ženich: František Kupka, krejčí v Praze Vinohradech Horní Stromky, narozený v Praze XII 606, příslušný do Prahy, jeho rodiče: + František Kupka a + Františka roz. Jehličková
nar. 5.7.1898
Nevěsta: Ludmila Kůtová, bytem v Praze Vinohradech Horní Stromky, narozená v Bavorově 132 její rodiče: + Dominik Kůta a Rosalie rozená Barcalová
nar. 12.9.1903
Svědci: Jaroslav Buchal polic. nadstrážník na Žižkově Komenského nám. 179, Frant. Kůta obuvník v Praze Smíchově, Reslova 48
Matrika STK O1
snímek 74, fol 70
https://katalog.ahmp.cz/pragapublica/permalink?
Zatím jsem nenašel ani místo, ani datum úmrtí, ale to je jenom věc tvrdohlavosti a pracovitosti!
Takže další urna identifikována.
Zbývají mi jenom prarodiče z Jílového u Prahy. U nich je to také nějaké poněkud komplikované. Ale jsem optimista, to se zvládne!
Mám datum narození, nemám datum a místo úmrtí. Ale uloženi jsou v Praze na hřbitově Nusle, 17/242. Jestli zemřeli v Praze, nebo je babička nechala převézt, to zatím netuším.
Ovšem kdyby náhodou někdo něco věděl, uvítám.
SIMI