MyHeritage shody na webu a v FTB.

Rady a tipy k programu ke genealogickému systému MyHeritage a programu Family Tree Builder.
Žádosti o zprostředkování kontaktu MyHeritage.

MyHeritage shody na webu a v FTB.

Příspěvekod vitovec » pon dub 12, 2021 15:15

U rodokmenu na MyHeritage vedeném na webu i FTB zaznamenávám v poslední době následující problémy se shodami Smart Matches.
1/ U shod na webu a FTB je rozdíl v počtu osob se shodami, shody nejsou vedeny stejně.
2/ Nejsou uvedeny shody u některých osob v rodokmenu, i když prokazatelně existují jiné rodokmeny se shodnými údaji těchto osob./opsané, sdílené údaje/
3/ Na FTB se v tabulce shod někdy zobrazí jen řádek s údaji osoby ve vlastním rodokmenu /já/, ostatní shody se nezobrazí. Následně pak zmizí zelená ikona shod. Po novém zapsání osoby, nebo po provedení editace některého údaje osoby /vyjmutí a znovuvložení/ se shody i opakovaně zobrazí, mimo některých - viz bod 2 /. Po čase se však znovu nezobrazí a ikona zmizí. A tak pořád dokola.
Děkuji za radu, čím to může být zaviněno, jak to napravit?
Pozn. : účet na MH je neplacený, základní u kterého byla jako bonus přiznána neomezená kapacita, současně tam mám cca 650 osob.
vitovec

Oblast pátrání: Sušicko, Stašsko, Maleč
Rodokmen online: MyHeritage- vitovec

Re: MyHeritage shody na webu a v FTB.

Příspěvekod jiriry » pát led 09, 2026 17:37

Dobrý den. Já mám též v rodokmenu jméno Vítovec z Malče. Rychtář J.
jiriry

Oblast pátrání: VÍSKA, KVÁSKOVICE,ROHANOV, LHOTA NAD ROHANOVEM, NOVÁ VES

Re: MyHeritage shody na webu a v FTB.

Příspěvekod vitovec » pát led 09, 2026 18:19

Dobrý den, ten můj příspěvek se týkal zejména mého rodokmenu Vítovec, který začíná na Malči. To propojení se jménem Rychtář je mi známo. Mém am pár nejasných míst, chtěl jsem je objasnit s využím shod s ostatními uživateli - ale bohužel...
vitovec

Oblast pátrání: Sušicko, Stašsko, Maleč
Rodokmen online: MyHeritage- vitovec

Zpět na MyHeritage Program a kontakty