Dobrý den, prosím vás, mám takovou prosbu, vím že to nebude lehké najít jiné záznamy kromě rodného/křestního záznamu ale bratr mého 3x pra dědečka se jmenoval Jan Pachl (žádný Páchl, nebo Pácal...) narozen 1. Listopadu 1849 v obci Javorník č.p.23, v okresu Benešov (Ten Javorník je hned pod městem jménem Trhový Štěpánov) syn Josefa Pachla (*1831) a Anny rodem Slezákové z Radvanic (v okresu Kutná Hora) taky se mě, nebo i vám stává že máte/máme jen rodný záznam prapra... Nějakého strýce/tetu a žádnou svatbu, děti, nebo úmrtí... Jako kdyby se odstěhovali někam daleko. Mě hrozně zajímá o dětech, manželce jestli měl? Pachlových teda moc úplně nebylo a mě zajímá kde bydleli/kam se odstěhovali. Nejde nějak zkusit najít kde je zaznamenán (kromě toho narození?) Vím, že je web jménem Kremarius? Teď si nepamatuju jméno... Můj 3x pra dědeček se přestěhoval z toho Javorníku do Kaňku (z o. Benešova do o. Kutná Hora) Jestli se tam ten Jan někde nevzal, nebo měl děti? Ještě k tomu chci říct, že PACHLOVI byli dělníci, moji prapraprarodiče byli taky dělníci v Kaňku, myslím že i ten otec Josef Pachl... Zkoušel jsem někde hledat, ale zatím jsem nic nenašel... Zkoušel jsem i přes aplikace jako Myheritage, Geni NÁHODOU jestli tam nebyl, nebo jeho děti, nic... Jsem si vědom, že to je jako hledat jehlu v kupce sena... Koukal jsem u jeho záznamu rodného, že mu vydali křestní list v roce 1870? Hale nevím, může to pomoct... Jinak děkuji, pošlu záznam a hlavně odkaz na narození toho Jana.
https://ebadatelna.soapraha.cz/d/6133/75
2. Řádek
Jan Evan.